Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζωή: "Ο Τσίπρας έστησε εκλογές με συνεργασία με Παυλόπουλο για να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ"! (vd)

Ζωή: "Ο Τσίπρας έστησε εκλογές με συνεργασία με Παυλόπουλο για να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ"! (vd)
Ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στο πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, εξαπέλυσε η Ζωή
Κωνσταντοπούλου σε τηλεοπτική συνέντευξή της τον οποίο κατηγόρησε ότι σε συνεργασία με τους δανειστές και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο έστησαν εκλογές για να διαλύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ: "Ο κύριος Τσίπρας μετέτρεψε την κυβέρνηση στην πιο σκληρή μνημονιακή και έφερε ένα «τερατώδες» μνημόνιο και θέλει να εξαφανίσει πολιτικά όποιον προσπαθεί να δημιουργήσει ανάχωμα".

Και δεν παρέλειψε επίσης να τονίσει τον βρώμικο ρόλο πολλών ανθρώπων των media στην υπόθεση Μνημόνιο λέγοντας ότι "Στα media είναι και άνθρωποι που τα έχουν υπηρετήσει τα μνημόνια επί πληρωμή".

Αναφερόμενη ξανά στο νέο μνημόνιο, σημείωσε ότι "Αποτελεί καταδίκη των πέντε νέων γενεών. Ψευδώς λέει ο Τσίπρας ότι δήθεν είχε συμφωνηθεί κάποια λύση για το χρέος", είπε στη συνέχεια.Ερωτηθείσα σχετικά με τι ρίσκο έχει η σύγκρουση με τους δανειστές, ανέφερε πως αρχικά πρέπει να αντισταθούμε και τόνισε: "Έπρεπε να είχαν ετοιμαστεί πρώτα, να υπήρχαν εναλλακτικές για να μην βρεθεί η κυβέρνηση σε αυτό το δίλημμα. Πρέπει εκείνοι που είναι υπεύθυνοι, μεταξύ των οποίων και ο κ. Στουρνάρας, να δώσουν εξηγήσεις".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...