Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΝΔ: "Κλείδωσε" η ημερομηνία για τις εκλογές Προέδρου!

ΝΔ: "Κλείδωσε" η ημερομηνία για τις εκλογές Προέδρου!
Με ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας αποφασίστηκε οι εκλογές για την ανάδειξη στο αξίωμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να διεξαχθούν την Κυριακή
22 Νοεμβρίου και τυχόν επαναληπτική ψηφοφορία να γίνει την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.
Επίσης, αποφασίστηκε να συνεδριάσει εκ νέου η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και ώρα 15:00.

5 σχόλια

  • Γιάννης Ζαφειρόπουλος
    Γιάννης Ζαφειρόπουλος Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015 13:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι όπως μας έχουν φεσώσει το Παγκάλειον Δόγμα, χρειάζεται να κάνουμε αποποίηση προκειμένου να ξεχωρίσουν επιτέλους αυτοί που μαζί τα έφαγαν και κατά προτίμηση να τα επιστέψουν πάραυτα (το ορθόν είναι άμεσα να κατασχεθούν). Χαίρομαι που δεν ανήκεις σ’ αυτούς (ΑΝΩΝΥΜΟΣ Κυριακή, 11 Οκτώβριος 2015 04:03). Πρόδηλα όσα αναφέρεις για εσένα και την οικογένειά σου πραγματικά σας τιμούν και έτσι είναι μία συνήθης Αρκαδιανή οικογένεια. Άσχετα με το τι πιστεύεις και τι προσδοκάς από τον ιστορικό του μέλλοντος τα νούμερα για τους Κώστας-Κώστας είναι εκεί και είναι αμείλικτα και κανένας ιστορικός δεν θα μπορέσει να τα μεταβάλει. Κάθε πολιτικός κρίνεται εκ του αποτελέσματος και όχι από τις προθέσεις του. Από προθέσεις και λόγια οι Κώστας-Κώστας άλλο τίποτα, όμως τις πράξεις τους πληρώνουμε όλοι σήμερα και εσύ και η τιμώμενη οικογένειά σου. Κάθε επάγγελμα και λειτούργημα έχει τους κινδύνους του και αυτός που το ασκεί αναλαμβάνει πλήρως τους κινδύνους, αλλιώς δεν κάνει (π.χ ο Πρόεδρος John Fitzgerald Kennedy δολοφονήθηκε επί του καθήκοντος). Τηρουμένω των αναλογιών το ίδιο κάνεις και εσύ στη δουλειά σου και ο καθένας μας (στατιστικά το πιο επικίνδυνο είναι να οδηγείς μοτοσυκλέτα ή αυτοκίνητο). Τέλος κάθε νοικοκύρης φροντίζει να έχει ενωμένη την οικογένειά του, κυρίως και απαραίτητα στα δύσκολα και οφείλει να τους έχει πλήρως ενήμερους για την κατάσταση που διέρχονται. Απλά να σου θυμίσω ότι όταν εσύ πάλευες για την οικογένειά σου οι Κώστας-Κώστας έδωσαν και το πιο glamour party ever (Ολυμπιακοί Αγώνες). Περαιτέρω η χώρα κάηκε πραγματικά με τον ασύστολο και ασύδοτο δανεισμό των ανωτέρω, με αποτέλεσμα σήμερα τα παιδιά μας (έχουμε και εμείς με την σύζυγο 4) να μην έχουν μέλλον. Αντιθέτως τα νοικοκυριά των ανωτέρω ευημερούν ακόμη και στα πέτρινα χρόνια της κρίσης που εμείς βιώνουμε.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015 04:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ. ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ .ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ.ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΩΣΤΑΣ-ΚΩΣΤΑΣ ,Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ.ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ,ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ.....

  • Γιάννης Ζαφειρόπουλος
    Γιάννης Ζαφειρόπουλος Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 08:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πραγματικό και μείζον πρόβλημα της χώρας (όλων μας και δικό σου, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, Παρασκευή, 09 Οκτώβριος 2015 12:47) είναι το ιλλιγγιώδες και δυσθεώρητο χρέος, το οποίο στο μεγαλύτερο μέρος του δημιουργήθηκε από τους Κώστας-Κώστας από το 1996-2009 και ενώ το εκ του Συντάγματος και του όρκου τους χρέος και καθήκον ήταν να διαφυλάξουν τη χώρα. Αντί να μειώσουν το χρέος (ο Μητσοτάκης το προέβαλε ως ανάγκη από το 1993), έστω να το συγκρατήσουν ώστε να ήταν διαχειρίσιμο, οι άνω εντατικά το πολλαπλασίασαν σε απίστευτο βαθμό. Μάλιστα έδωσαν και το πιο glamour party ever (Ολυμπιακοί Αγώνες). Περαιτέρω και όπως άριστα γνωρίζεις οι νυν δανειστές εμφανίστηκαν μόλις το 2012 και έθεσαν με το γνωστό τρόπο (που όλοι βιώσαμε λόγω της διαπραγμάτευσης της προηγούμενης κυβέρνησης) τους όρους τους. Εμείς καλούμεθα να επιλύσουμε ένα απίστευτο πρόβλημα που οι ανωτέρω ενσυνείδητα δημιούργησαν. Άθελά σου θέλω να πιστεύω, υιοθετείς το Παγκάλειον δόγμα το οποίο όμως δεν μας αφορά, εμείς δώσαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες προκειμένου οι υπεύθυνοι να παρέχουν εξηγήσεις.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 12:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΣΙΩΠΗ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ;ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ;

  • Γιάννης Ζαφειρόπουλος
    Γιάννης Ζαφειρόπουλος Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 05:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλήθεια ποιος πληρώνει όλα τα έξοδα των εκστρατειών των 4 υποψηφίων αρχηγών της Ν.Δ.;;; Κάτω από τις σημερινές συνθήκες είναι αδήριτη ανάγκη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να παρέχει πλήρη ανάλυση όλων των δαπανών και τις πηγές των εσόδων. Ως γνωστόν το άνω κόμμα όπως και το ΠΑΣΟΚ είναι υπερχρεωμένα. Προφανώς και για να γίνονται όλες αυτές οι δαπάνες, λεφτά υπάρχουν (όμως πόθεν;;;). Το κόμμα λοιπόν που επικαλείται τη διαφάνεια οφείλει να αποδείξει τις πηγές οι οποίες χρηματοδοτούν το σύνολο των δραστηριοτήτων και των 4 υποψηφίων Προέδρων του. Επιπρόσθετα οι άνω υποψήφιοι οφείλουν να παρέχουν εξηγήσεις για τα χρέη του κόμματός τους και πως σκοπεύουν να τα αντιμετωπίσουν. Τον ευρισκόμενο σε παρατεταμένη σιωπή θα τον κάνουν επιτέλους να μιλήσει;;; Να μας πει επιτέλους γιατί ενσυνείδητα διόγκωνε το χρέος αυτής της χώρας και όταν το εκ του συντάγματος καθήκον του ήταν αν όχι να το μειώσει (που τέτοια τύχη), τουλάχιστον να το συγκρατήσει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...