Menu
RSS
Δευτέρα, 27/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δήμος Γορτυνίας | To νέο προεδρείο Δ.Σ. – Τα μέλη των επιτροπών

Δήμος Γορτυνίας | To νέο προεδρείο Δ.Σ. – Τα μέλη των επιτροπών

Κατά τη δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας που πραγματοποιήθηκε στη Βυτίνα την Κυριακή 9.01.2022 νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Σταύρος Χριστόπουλος, πρώην Δήμαρχος Ηραίας. Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Γιάννης Τσιόγκας και Γραμματέας ο Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος.

  • ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας όρισε τους Αντιδημάρχους του Δήμου Γορτυνίας κ.κ. Δημήτριο Καζά του Χρήστου και Σταύρο Δημάκο του Κωνσταντίνου ως μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου 74 του Ν. 3852/2010 ως ισχύει, για τη δεύτερη θητεία της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, ήτοι για το χρονικό διάστημα από 09.01.2022 έως 31.12.2023.

  • Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας όρισε τον Αντιδήμαρχο Γορτυνίας κ. Νεκτάριο Μπαρούτσα του Παναγιώτη ως Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου καθώς και τους Αντιδημάρχους του Δήμου Γορτυνίας κ.κ. Παναγιώτα Μπέτσα του Βασιλείου και Χρήστο Κατή του Γεωργίου ως μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου.

1 σχόλιο

  • Gortinios
    Gortinios Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 12:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο μόνος που αξίζει στην παράταξη του κυρίου Κούλη είναι ο κύριος Λεωνίδας συριόπουλος αλλά ο κύριος Κούλης τελικάΑποδείχτηκε λίγος για τις περιστάσεις αλλά θα τα βρει μπροστά του όλα αυτά όλοι Γορτυνία στηρίζει Λεωνίδα συριοπούλου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...