Menu
RSS
Δευτέρα, 27/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Πέτρος που έγινε λαγός, οι παραιτήσεις που φέρνουν εκλογές και οι απατεώνες «ανοιχτoμάτηδες»!

Ο Πέτρος που έγινε λαγός, οι παραιτήσεις που φέρνουν εκλογές και οι απατεώνες «ανοιχτoμάτηδες»!

- Καλημέρα σε όλους τους καληνυχτάκηδες της Αρκαδίας. Τελικά θα μας πει κανένας τί εποχή έχουμε γιατί έχουμε μπερδευτεί? Από Αύγουστο χειμώνα και από Μάρτη καλοκαίρι ξέραμε εμείς. Τί άλλα κόλπα είναι αυτά?

- Η Βυτίνα έχει βάλει τα καλά της για να υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.. Μόνο ο Γκουντάνης - κλασικά - θα φοράει τα παλιά του.Όλοι οι άλλοι θα είναι την Κυριακή στην πένα.

- Δυναμική ήταν η πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν τα μουσικά σχολεία της Πελοποννήσου στην Τρίπολη. Μικροεπεισόδια έγιναν στην Περιφερειακή Διεύθυνση όταν οι διαμαρτυρόμενοι κατάλαβαν ότι ο Μισθός - που τους είχε πει ότι θα τους δεχθεί - είχε γίνει ...λαγός!

- Με αφορμή την εκδήλωση ¨δείπνο στο σκοτάδι΄  που θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου στην Τρίπολη κάποιοι απατεώνες πουλάνε κουπόνια στους ανυποψίαστους Τριπολίτες για μια ένωση τυφλών Ελλάδας που είναι ανύπαρκτη. Για έχετε το νου σας και φυσικά τα μάτια σας ...ανοικτά.

- Αλήθεια γιατί ο Μισθός δεν άφησε τελικά το Βαγγέλη Αυγουλά ( Αντιδήμαρχο Ιλίου ) να μιλήσει στους μαθητές της Τρίπολης ως νόμιμος εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Τυφλών? Αυτή η απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή προκάλεσε μουρμούρα και πολλές καταγγελίες. Γιατί έτσι Πέτρο?

- Φοιτητικό οδηγό εκπτώσεων εκτύπωσε και μοίρασε σε όλη την Τρίπολη το Επιμελητήριο Αρκαδίας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Ο Μπουντρούκας ¨γράφει ¨τώρα τελευταία με τις κινήσεις του.

- Για εκλογές έμαθα ότι θα πάνε οι Τρίτεκνοι της Τρίπολης μέσα στο Νοέμβριο. Οι παραιτήσεις μελών του ΔΣ συνεχίζονται και οι εκλογές για το σύλλογο των τριτέκνων είναι πλέον μονόδρομος. Καλό βόλι παιδιά.

- Ντοπαρισμένος πιάστηκε ο ποδοσφαιριστής Λισγάρας του Αστέρα Τρίπολης! Η είδηση έχει δημιουργήσει μεγάλο θόρυβο στον αθλητικό τύπο ( και όχι μόνο ) αλλά πριν βγάλουμε συμπεράσματα θα πρέπει να περιμένουμε και το δεύτερο δείγμα. Μην πυροβολείτε

- Μεγάλο ντέρμπυ στην Τούμπα με τον Αστέρα να θέλει τη νίκη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Μέχρι και ο Ράγιος μας έστειλε χαιρετίσματα και ευχήθηκε η παλιά του ομάδα να νικήσει το Δικέφαλο του Βορρά. Ακόμα κουνιόνται τα δοκάρια στην Τούμπα από τα περσινά δοκάρια του Ράγιος! Θυμόσαστε?

- Τον Ανδρέα Λυκουρέντζο θα έχει καλεσμένο στην επόμενη εκπομπή του ο Τριαντάφυλλος. Η εκπομπή ΠΡΟΣΩΠΟ με ΠΡΟΣΩΠΟ ξεκίνησε δυναμικά με τη συνέντευξη του Δημάρχου Τρίπολης και συνεχίζει με τον πρώην Υπουργό Υγείας! Αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση του Βουλευτή Αρκαδίας σε εκπομπή μετά την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση. Τα υπόλοιπα την Πέμπτη το βράδυ ( στις 10 ) στο ΤΙ ΒΙ ΣΟΥΠΕΡ.

- ΤΕΛΟΣ:Ο μόνος τρόπος για να αδυνατίσεις πίνοντας πράσινο τσάι είναι να τρέχεις στα βουνά και να το μαζεύεις μόνος σου! Μην πιάνεστε κορόιδα. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...