Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι έρευνες σε δημόσια υπηρεσία, τα «κατά παραγγελία» δελτία τύπου και οι ... δεξιοί του Τζιούμη!

Οι έρευνες σε δημόσια υπηρεσία, τα «κατά παραγγελία» δελτία τύπου και οι ... δεξιοί του Τζιούμη!
- Ένας φίλος της στήλης σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μου έγραψε: "ενώ έχει υπογραφεί η συμφωνία της Βάρκιζας για τη ...Νέα Ελλάδα κάποια μικρά τμήματα - αποκομμένα στα βουνά - συνεχίζουν τον ...ανταρτοπόλεμο"! Καλημέρα Αρκαδία!
- Για "λιθοβολισμό" έκανε λόγο ο Πουλοκέφαλος όταν αναφέρθηκε στην προσπάθεια της πλειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου να τον καθαιρέσει με αντιδημοκρατικό - όπως είπε τρόπο - τρόπο! Παραλίγο από Πουλοκέφαλος να γίνει ...Πετροκέφαλος!
- Αθωώθηκαν λόγω αμφιβολιών οι Μαρινάκης και Θεοδωρίδης του Ολυμπιακού για το "ντου" που έκαναν στους διαιτητές στο ημίχρονο του περσινού τελικού κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης! Εν τω μεταξύ ο Γιάχος κυκλοφορεί ελεύθερος και μάλιστα φοράει ακόμα τα ...μαύρα!
- Την ημερίδα για τους κτηνοτρόφους που έγινε στην Τρίπολη - χωρίς να έρθει τελικά ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης - ξέρετε γιατί την έκανε η Περιφέρεια Πελοποννήσου; Γιατί και ο Περιφερειάρχης - με την ευρύτερη έννοια - θεωρείται ... βοσκός! Κάτι ξέρει και ο Πέτρος από ...πρόβατα!
- Σε ποια δημόσια υπηρεσία της Αρκαδίας έχει εγκατασταθεί εδώ και μέρες ανώτατο κλιμάκιο και κάνει έρευνες; Δεν μάθαμε τι ακριβώς έχει συμβεί αλλά υπάρχει μεγάλη αναστάτωση και σε μερικούς κύκλους επικρατεί έντονη ανησυχία! Όταν μάθουμε τι συμβαίνει θα σας πούμε λεπτομέρειες. Φοβάμαι ότι στο τέλος των ερευνών θα "πέσουν" ... κεφάλια.
- Με τον Τζιούμη ακούγεται ότι "έκλεισε" μία ομάδα δεξιών στελεχών του πρώην Νομάρχη Κωνσταντόπουλου. Η ίδια ομάδα στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε στηρίξει Παυλή. Αυτό θα πει ...κινητικότητα! 
- Αρκετοί εκλεγμένοι κοινοτάρχες θα αλλάξουν το Μάιο στρατόπεδο. Την αρχή έκανε ο πρόεδρος της κοινότητας Ζευγολατιού ο οποίος ανακοίνωσε ότι σε αυτές τις εκλογές θα πάει με το Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη! Ο Κοσκωτάς ...ξαναχτύπησε!
- Πολύ ξύλο διαβάσαμε ότι έπεσε στα αποδυτήρια του Αστέρα μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Οι "φουσκωτοί" την έπεσαν στον Καυμενάκη. Τελικά δεν βάζουν μυαλό κάποιοι! 
- Όταν ο πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου είπε ότι στην Περιφέρεια "τα κατά παραγγελία δελτία τύπου" έδιναν και έπαιρναν τι να εννοούσε άραγε; Μήπως θα μπορούσε να μας δώσει διευθύνσεις και ονόματα; Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε τους καλοθελητές.
- Να δείτε που την άλλη Πέμπτη ( στις 10 το βράδυ ) ο Γιώργος Πουλοκέφαλος θα είναι καλεσμένος του Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου στην εκπομπή " πρόσωπο με πρόσωπο"! Δεν χάνει τέτοιες δημοσιογραφικές ευκαιρίες ο ... "κατσαρομάλλης"  του Τι Βι Σούπερ. Πάμε στοίχημα;
- Αυτά τα φακελάκια με τα 20ευρα που έδιναν χθες κάποιοι άγνωστοι για ποιο λόγο τα έδιναν; Προεκλογικός αγώνας υποψηφίου είναι αυτός ή ...επικοινωνιακά παιχνίδια;
- ΤΕΛΟΣ: Τι έκανε ο άλλος ρε παιδιά στην Τρίπολη; Έπαιξε 4 ευρώ στο στοίχημα και κέρδισε 12 ολόκληρα χιλιάρικα!!! Αυτό θα πει τύχη... βουνό. Καληνύχτα Αρκαδία!

1 σχόλιο

  • Δημήτρη
    Δημήτρη Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 00:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΙ ΔΕΞΟΙ ΤΟΥ ΤΖΙΟΥΜΗ ΣΕΝ ΕΧΟΥΝ
    ΟΥΤΕ 500 ΨΗΦΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ
    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...