Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα έξυπνα σλόγκαν, τα οργισμένα νιάτα και οι νηστίσιμοι ... προεκλογικοί μεζέδες!

Τα έξυπνα σλόγκαν, τα οργισμένα νιάτα και οι νηστίσιμοι ... προεκλογικοί μεζέδες!
- Σήμερον κρεμάται επί ξύλου! Η Μεγάλη Παρασκευή είναι μπροστά μας όπως και το θείο δράμα.Αν δεν υπήρχε όμως η Μεγάλη Παρασκευή δεν θα ήταν τόσο μεγάλη η γιορτή της Ανάστασης. Για σκεφτείτε το... Καλημέρα Αρκαδία!
- Παρακολουθώντας τα συνθήματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων εντόπισα το ρήμα "αναλαμβάνω" στην κάρτα του Σωτήρη Παπαδημητρίου που βάζει με τον Παυλή. Είναι ο μόνος υποψήφιος που δεν φοβήθηκε αυτό το ρήμα και δήλωσε ότι είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν την επόμενη μέρα των εκλογών. Ακούει κανείς;
- Για όλους και για όλα μίλησε χθες ο Δήμαρχος Τρίπολης στο Τι Βι Σούπερ. Κλείνοντας τον πρώτο κύκλο των τηλεοπτικών εμφανίσεων των υποψηφίων Δημάρχων ο Σμυρνιώτης εμφανίστηκε με χαρακτηριστική άνεση στην τηλεόραση και τελικά έκλεψε τις εντυπώσεις. 
- Σχεδόν όλα τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων Δημάρχων είναι έτοιμα. Παρά την οικονομική κρίση όλοι βρήκαν από ένα μαγαζί στο κέντρο της Τρίπολης και το στόλισαν κατάλληλα. Στις εκλογές δεν φαίνεται να υπάρχει κρίση.
- Πυρετωδώς ετοιμάζονται τα φυλλάδια των υποψηφίων. Όλοι ψάχνουν για το έξυπνο σλόγκαν που θα τους συνοδεύσει σε αυτές τις εκλογές. Παράλληλα τραβάνε και φωτογραφίες για την προεκλογική τους εκστρατεία. Οι πιο πολλοί ...αφήσανε στη ντουλάπα τις γραβάτες και το παίζουνε οργισμένα νιάτα.
- Εκπλήξεις θα δούμε στην τηλεφωνική δημοσκόπηση που γίνεται αυτές τις μέρες για το Δήμο Τρίπολης. Οι μάχες για το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο είναι ομηρικές. Ο καλύτερος θα βρεθεί στο δεύτερο γύρο. Οι υπόλοιποι θα πάνε για ...γύρο με πίτα!
- Γεμάτα ήταν χθες βράδυ όλα τα μεζεδοπωλεία της Τρίπολης. Πριν καλά - καλά τελειώσουν τα 12 ευαγγέλια οι παρέες είχαν πιάσει τις θέσεις τους και απολάμβαναν τους νηστίσιμους μεζέδες. Αν είναι έτσι πάντως η νηστεία εγώ θα νηστεύω όλο τον χρόνο. Και του χρόνου...
- Έτοιμη δηλώνει η δημοτική αρχή της Τρίπολης για το Πάσχα. Χθες ο Δήμαρχος κάλεσε τον κόσμο να επισκεφτεί την αρκαδική πρωτεύουσα και να γευτεί το μοναδικό τριπολιτσιώτικο Πάσχα. Το φετινό σύνθημα είναι: Πάσχα στην Τρίπολη - Λαμπρή γιορτή!
- Αίσθηση προκάλεσε η πρόταση που έκανε προχθές στην τηλεόραση η Αντωνία Γιαννούλη για τα τοπικά προιόντα. Είπε ότι θα μπορούσαμε να αποξηράνουμε τα τοπικά φρούτα και να τα τρώμε στα μαγαζιά της Τρίπολης! Καλή πρόταση αλλά ...αποξηραμένη!
- Από την άλλη πλευρά η πρόταση του Τζιούμη για τον κουμπαρά βρήκε πολλούς υποστηρικτές.Αυτό που δεν μας είπε ο γιατρός όμως είναι πού θα βρούμε το ευρώ για να το ρίξουμε μέσα. Δεν υπάρχει σάλιο Κώστα.
- ΤΕΛΟΣ: Κάπου εδώ τελειώνουμε για σήμερα και θα σας αφήσουμε να κάνετε ήρεμοι  Πάσχα. Εμείς θα τα ξαναπούμε μετά την Ανάσταση και αφού φάμε πρώτα τον οβελία. Σας ευχόμαστε να περάσετε καλά και η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει γαλήνη και ηρεμία στις ψυχές όλων μας. Καληνύχτα Αρκαδία!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...