Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο παππούς Αλέκος, ο … έρωτας με τον Αλέξη και τα πρώτα μαχαίρια!

Ο παππούς Αλέκος, ο … έρωτας με τον Αλέξη και τα πρώτα μαχαίρια!
- Η Τρίπολη υποδέχεται αύριο τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας. Χαίρε Αντώνιε, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν! Καλημέρα Αρκαδία!
- Ο Γιώργος Καρατζαφέρης του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε άγια τα χώματα της Αρκαδίας! Μήπως πλησιάζουν  οι εκλογές;
- Στη Γορτυνία άναψαν για τα καλά τα αίματα και βγήκαν  τα πρώτα μαχαίρια! Παιδιά ήρεμα έχουμε μπροστά μας μία ολόκληρη εβδομάδα!
- Από τη Μεγαλόπολη δε μαθαίνουμε τίποτα για τις δημοτικές εκλογές. Μήπως αναβλήθηκαν;
- Στο Άστρος ο Μαντάς πάει για περίπατο. Έτσι λένε κάποιοι φίλοι μας από τη Βόρεια Κυνουρία! Εμείς λέμε Κυριακή κοντή γιορτή…
- Στη Νότια Κυνουρία οι κακές οι γλώσσες μιλάνε για ...ανατροπή! Να φάνε τη γλώσσα τους λέει ο Μαρνέρης. Ο τελευταίος θα γελάσει καλύτερα!
- Ο Κοτσιάνης έκανε επανεμφάνιση αλλά αυτή την φορά ως ...παππούς! Έκανε πρώτα την εγγονή ο Αλέκος και τώρα κάνει ...εκλογές!
- Ποιά γνωστή δημοσιογράφος της Αρκαδίας έχει πάθει πλάκα με τον Τσίπρα; Δεν χάνει με τίποτα καμιά συνέντευξη με τον Αλέξη!
- Με μεγάλη άνεση κινείται τώρα τελευταία ο Τζιούμης! Το άγχος του πρωτάρη το έδιωξε γρήγορα ο γιατρός. Δεν φαντάζομαι να έδιωξε μαζί και την τύχη του πρωτάρη;
- Έπρεπε να δείτε πώς έκανε προχθές η Αντωνία όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε το όνομά της! Σαν μικρό παιδί  έκανε η Γιαννούλη!
- Όταν ο Τσιαμούλος μιλάει στην τηλεόραση γίνεται άλλος άνθρωπος! Χθες τον είδα στο Τι Βι Σούπερ και δεν τον γνώρισα. Τόσο πολύ;
- Καλή συγκέντρωση έκανε στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου ο Παυλής αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Φτάνει;
- Ωραία τα ντιμπέιτ που κάνει η Αρκαδική Τηλεόραση με τους υποψήφιους αλλά το σκηνικό δε νομίζετε ότι χρειάζεται αλλαγή; Ε, ναι!
- Τελικά η Ελιά του ΠΑΣΟΚ θέλει πότισμα ή θα την πάρει το Ποτάμι; Ο Αγροτουρισμός σε όλο του το μεγαλείο! Καληνύχτα Αρκαδία! 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...