Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι «τίτλοι τέλους», οι συμμαχίες της δεύτερης Κυριακής και η μεταβολή της Αντωνίας!

Οι «τίτλοι τέλους», οι συμμαχίες της δεύτερης Κυριακής και η μεταβολή της Αντωνίας!
- Αγωνία επικρατεί στα επιτελεία των μονομάχων του δεύτερου γύρου εν ΄όψει των εκλογών της Κυριακής. Τόσο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όσο και στους Δήμους της Αρκαδίας υπάρχουν μυστικά σχέδια και κρυφές κινήσεις από όλες τις πλευρές. Το παρασκήνιο σε όλο του το μεγαλείο. Καλημέρα Αρκαδία!
- Το ενδιαφέρον εντοπίζεται πλέον στη στάση που θα κρατήσουν τη δεύτερη Κυριακή οι δημοτικοί συνδυασμοί που έμειναν εκτός δεύτερου γύρου. Στο Δήμο Τρίπολης η παράταξη του Τζιούμη αποφάσισε να ρίξει αρνητική ψήφο στο Σμυρνιώτη αλλά πουθενά στην ανακοίνωση του συνδυασμού δεν αναφέρεται η φράση "στήριξη του Παυλή"! Τί σημαίνει αυτό;
- Από την άλλη πλευρά η παράταξη του Τσιαμούλου δεν έχει πάρει ακόμα καμία απόφαση για τη στάση που θα κρατήσει στη δεύτερη Κυριακή. Λέτε να δούμε την Κυριακή πάνω στην εξέδρα τον Παυλή μαζί με τον Τσιαμούλο; Αυτό δεν το χάνω με τίποτα!
- Η Αντωνία Γιαννούλη που σε όλη την προεκλογική περίοδο μιλούσε για ανατροπή θα στηρίξει επίσημα τον Παυλή; Μάλλον αντί για ανατροπή βλέπω να κάνει ...μεταβολή!
- Σήμερα στην Τρίπολη θα βρεθούν δύο πολύ γνωστοί πολιτικοί η Συλβάνα Ράπτη ( από την Ελιά ) και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ( από τη ΝΔ ) και θα έχουν επαφές με κομματικά στελέχη και πολίτες της αρκαδικής πρωτεύουσας εν΄όψει των Ευρωεκλογών. Ευτυχώς που οι Ευρωπαϊκές εκλογές φέτος είναι με σταυρό και μερικοί μάθανε ότι υπάρχει και Αρκαδία.
- Χθες τοπικός καναλάρχης έπινε καφέ με τη Βουλευτή Λακωνίας Φεβρωνία Πατριανάκου στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη. Μαζί τους ήταν κομματικά στελέχη της ΝΔ και εκπρόσωποι του τεχνικού κόσμου της περιοχής μας. Τί σχεδίαζαν άραγε οι μηχανικοί; 
- Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των Κυνηγών Δημήτρης Παντελάκης βρέθηκε χθες στην Τρίπολη και είχε επαφές με ντόπιους κυνηγούς. Πέσανε μπεκάτσες από τώρα και δεν το πήραμε χαμπάρι;
- Ο Δημήτρης Κοσκινάς φαίνεται ότι είναι ο πρώτος σε σταυρούς από την παράταξη Σμυρνιώτη. Στο ψηφοδέλτιο μάλλον θα είχε γράψει ότι είναι αδελφός του Σώστη. Δεν εξηγείται αλλιώς.
- Την πρωτιά στην παράταξη Παυλή μαθαίνουμε ότι διεκδικούν με αξιώσεις ο Τάσος Κακλαμάνος και ο ...Ηλίας Κάμαρης! Αυτή μάλιστα , είναι είδηση!
- Από την παράταξη Τζιούμη οι πληροφορίες μας λένε ότι μπροστά πάνε ο Ηλίας Κούρος και ο Στέφανος Χατζόπουλος. Ο γιατρός μάλιστα είναι πολύ κοντά στην έκπληξη. 
- Την περασμένη Κυριακή έγιναν κάποιες δηλώσεις που περάσανε στα ψιλά. Στην εκπομπή του Τριαντάφυλλου στο Τι Βι Σούπερ τρεις έμπειροι αυτοδιοικητικοί παράγοντες της Τρίπολης δήλωσαν επίσημα ότι αυτή η εκλογική διαδικασία ήταν η τελευταία τους. Μιλάμε για τον Κώστα Ταλούμη, τον Τάσο Κακλαμάνο και το Γιάννη Καραχάλιο. Και οι τρεις συγκινημένοι είπαν ότι ήρθε η ώρα να δώσουν τη σκυτάλη σε νεότερους. Έβαλαν μόνοι τους τίτλους τέλους στην πολύχρονη πορεία τους στην τοπική αυτοδιοίκηση.
- ΤΕΛΟΣ: Και σε αυτές τις εκλογές αποδείχθηκε περίτρανα ότι η χασούρα είναι χειρότερη από το Θάνατο! Τελικά η επιτυχία έχει πολλούς μνηστήρες αλλά η αποτυχία έχει απέραντη μοναξιά. Αυτή είναι η τύχη των αρχηγών. Καληνύχτα Αρκαδία!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...