Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός, η στρατιωτική πειθαρχία και οι … τρομερές συμπτώσεις!

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός, η στρατιωτική πειθαρχία και οι … τρομερές συμπτώσεις!

- Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Παυλής στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στα τοπικά ΜΜΕ της Αρκαδίας. Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του νέου Δημάρχου Τρίπολης αμέσως μετά τις εκλογές και ήταν ...λαλίστατος! Καλημέρα Αρκαδία!

-Πάντως, οι μεγάλες ειδήσεις βγήκαν στη συνέντευξη που έδωσε ο νέος Δήμαρχος στο «Καλημέρα Αρκαδία»! Ειδικά αυτό που είπε ότι θα αξιοποιήσει και στελέχη άλλων παρατάξεων, θα προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις!!!

- Όταν ο Παυλής έλεγε στους δημοσιογράφους ότι ο Σμυρνιώτης δεν τον έχει συγχαρεί ακόμα για τη νίκη του, στο διαδίκτυο ανέβαινε η συγχαρητήρια επιστολή του απερχόμενου Δημάρχου προς το νεοεκλεγέντα. Μιλάμε για τρομερές συμπτώσεις!

- Όποιος υπάλληλος κάνει καλά τη δουλειά του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα δήλωσε ο Παυλής μετά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Τρίπολης. Όποιος όμως δεν την κάνει καλά;

- Δεν πρόκειται να υλοποιηθεί η μελέτη που έκανε ο Σμυρνιώτης για την πλατεία Αγίου Βασιλείου δήλωσε χθες ο Παυλής και ήταν κατηγορηματικός στο θέμα αυτό. Τζάμπα, δηλαδή έγινε η μελέτη;

- Άλλη μία θέση του νέου Δημάρχου που έκανε αίσθηση ήταν αυτό που είπε για τους Αντιδημάρχους που θα ορίσει όταν αναλάβει τα καθήκοντά του. Οι Αντιδήμαρχοι, είπε ο νέος Δήμαρχος, δεν θα κάνουν πολιτική αλλά θα εκτελούν την πολιτική που θα αποφασίζουμε ως παράταξη. Προβλέπω στρατιωτική πειθαρχία!

- Γραφείο στο Δημαρχείο ζήτησε από την απερχόμενη δημοτική αρχή ο Παυλής μέχρι να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του. Όχι φυσικά το γραφείο του Δημάρχου διότι ο Σμυρνιώτης θα παραμείνει στη θέση του μέχρι 31 Αυγούστου 2014. Μην το ξεχνάτε αυτό.

- Μέχρι και εκδότες - δημοσιογράφοι από τη γειτονική Αργολίδα ήρθαν χθες στη συνέντευξη τύπου του Παυλή. Ρε μήπως η Τρίπολη έγινε ξαφνικά πρωτεύουσα του Μοριά και δεν το πήραμε χαμπάρι;

- Πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε χθες στα εγκαίνια του νέου γραφείου της λογοθεραπεύτριας Ελένης Τραχανά στην Τρίπολη. Για όλα είχε φροντίσει ο πεθερός Τάσος Αποστολόπουλος. Καλές δουλειές.

- Νέα πυρά, από τους προπονητές του Παναρκαδικού αυτή την φορά, δέχθηκε προχθές ο Παυλής. Δεν μίλησαν προεκλογικά οι προπονητές της ομάδας της Τρίπολης αλλά μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής βγήκαν δημόσια και έκαναν τα παράπονά τους. Και τώρα;

- ΤΕΛΟΣ: Χθες η Τρίπολη αποχαιρέτησε τον αγαπητό σε όλους μας Σωτήρο. Καλό ταξίδι Σώτο. Καληνύχτα Αρκαδία!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...