Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γυμνάσιο - Λύκειο Μεγαλόπολης | Αγιασμός στο ανακαινισμένο γυμναστήριο! (εικόνες)

Γυμνάσιο - Λύκειο Μεγαλόπολης | Αγιασμός στο ανακαινισμένο γυμναστήριο! (εικόνες)
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στα σχολεία του Δήμου μας.
Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ Παναγιώτη Μανιάτη παρευρέθηκε στην τελετή αγιασμού στο ΕΠΑΛ, ο οποίος τελέστηκε από τον Αρχιμανδρίτη κ. Ιάκωβο Κανάκη.
Στο Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο ο αγιασμός τελέστηκε χοροστατούντος του Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως μας κ.κ. Ευστάθιου.
Παρευρέθηκαν: ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Γιώργος Παπαηλιού, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνης Κυριακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Σιέμπος και Γιάννης Μπουγιούκος, ο Πρόεδρος της "ΑΡΚΑΔΙΑ Α.Ε" κ. Παναγιώτης Μπούρας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κώστας Μιχόπουλος, Πολύβιος Κακκαβάς, Ηλίας Κουρής και Βασίλης Χίνης.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του ανακαινισμένου γυμναστηρίου εντός του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Μεγαλόπολης, ύστερα από την ολοκλήρωση των εργασιών του σχετικού έργου.
Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης ευχήθηκε τόσο στις μαθήτριες και στους μαθητές όσο και στους εκπαιδευτικούς να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη με επιτυχίες και πρόοδο.
Εκ του Δήμου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...