Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Παναγιώτης Μπούρας μιλά στο kalimera-arkadia.gr για τις προσαγωγές στο αστυνομικό τμήμα Μεγαλόπολης (video)!

 

mpouras megalopoli skoupidiaΟ Δήμαρχος Μεγαλόπολης, Παναγιώτης Μπούρας, μίλησε στο Kalimera-arkadia.gr για όσα συνέβησαν σε μία πολύ ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο Δήμαρχος είπε ότι «έγινε μια καταγγελία από τον εργολάβο που μετέφερε σκουπίδια στη Μεγαλόπολη ότι εμείς θάβουμε παράνομα σκουπίδια στο ΧΑΔΑ (σκουπιδότοπος) μας. Επενέβη η αστυνομία να διαπιστώσει το γεγονός και προσήγαγε εργαζόμενους του δήμου Μεγαλόπολης, που έκαναν αποκατάσταση του χώρου, για να πάρει κατάθεση. Δεν έγινε σύλληψη δική μου. Ζήτησα αντί των εργαζομένων να πάω ο ίδιος, αλλά δεν το δέχτηκε η αστυνομία. Τους κράτησε για μία ώρα και τους άφησε ελεύθερους».

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος χαρακτήρισε αστείες τις αιτιάσεις του αρχηγού της αντιπολίτευσης, Σπύρου Τσιριγώτη, εξηγώντας ότι είχε πει ότι προ διμήνου πως είχε πληροφορίες ότι μεταφέρονται σκουπίδια στη Μεγαλόπολη και ότι ενημέρωσε την αστυνομία, τον περιφερειάρχη και μάλλον τον Δήμαρχο Τρίπολης. « Αλίμονο να γνώριζα και να μην μίλαγα» είπε ο Παναγιώτης Μπούρας ο οποίος παραδέχθηκε ότι η Μεγαλόπολης δέχεται τα σκουπίδια του στρατού και της αεροπορίας της Τρίπολης, προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα, από τη στιγμή που έκλεισε η χωματερή στο «Πλάτωμα».

 

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...