Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Μεγάλα παράπονα έχουν στη Δημοτική Κοινότητα – «Τα έψαλλαν» σε Σμυρνιώτη και παρατάξεις της αντιπολίτευσης! (vd)

Διαπιστώσεις και πολύωρες τοποθετήσεις, με φόντο την απουσία σημαντικού αριθμού δημοτικών συμβούλων, ήταν το σκηνικό που συνέθεσε τη συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας, το απόγευμα της Τετάρτης (23/10/2013).

Διαβάστε περισσότερα...

Τι … μαγειρεύει στην Τρίπολη ο «σεφ της Ελένης» Βασίλης Καλλίδης; (vd)

Το 4ο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής μαγειρικής «Νόστιμη γη» του σεφ Βασίλη Καλλίδη γυρίστηκε την Τετάρτη στην πόλη της Τρίπολης.

Ο γνωστός σεφ (που μαγειρεύει για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha) ήρθε να μαγειρέψει και να γευτεί αρκαδικά προϊόντα, να γνωρίσει δραστήριους ανθρώπους και να δει από κοντά της ομορφιές της Αρκαδίας και τις τοπικές παραδόσεις, όπως δήλωσε.

Διαβάστε περισσότερα...

Το μωρό του γιατρού, τα παιχνίδια με τις βόμβες και το χάλι των πεζοδρόμων!

- Καλημέρα άρχοντες και αρχόντισσες της Αρκαδίας. Οι ειδικοί έλεγχοι των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης ( αλλά και του ΣΔΟΕ ) μάθαμε ότι άρχισαν σε δημόσιες υπηρεσίες της Τρίπολης και των περιχώρων. Άρχισαν τα όργανα σας λέω και όποιον πάρει ο ..χάρος!

Διαβάστε περισσότερα...

Απέσυρε (υποχρεωτικά) την ανακοίνωση του κατά της διαιτησίας ο Ερμής Μελιγούς

Βάση του Κ.Α.Π Αρθρο 25 παρ.1 οι δημοσιές δυσμενείς κρίσεις σε βάρος της διοργανώτριας των αγώνων, των θεσμοθετημένων δικαιοδοτικών οργανων και των διαιτητών είναι δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων, ο Ερμής Μελιγους ανακάλεσε

Διαβάστε περισσότερα...

«Τρίπολη – Άστρους» - «Δεν θα υπάρχει ούτε ένα € υπερκοστολόγηση» λέει ο Ν. Λυτρίβης (vd)

Απόφαση για παράταση των έργων με αναθεώρηση στο τμήμα Κουμπίλα – Λουλούδι (που έπεσε τμήμα της γέφυρας) του δρόμου Τρίπολης – Άστρους έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ).

Διαβάστε περισσότερα...

Για εμπαιγμό κατηγορούν τη συγκυβέρνηση οι πολύτεκνοι της Αρκαδίας

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αρκαδίας καταδικάζει τον εμπαιγμό της  Συγκυβέρνησης, εις βάρος της Ελληνικής Πολύτεκνης Οικογένειας και αναφέρει σε ανακοίνωσή του τα εξής: «Πέρυσι, τέτοια εποχή και επί δύο, σχεδόν, μήνες, σε όλα τα ΜΜΕ γινόταν λόγος ότι η Συγκυβέρνηση θα προέβαινε σε περικοπή των πολυτεκνικών επιδομάτων, γιατί, δήθεν, επιέζετο από την "Τρόϊκα" ...

Διαβάστε περισσότερα...

Σε κομματική συγκέντρωση στην Αθήνα θα συμμετέχουν μέλη της Χρυσής Αυγής Αρκαδίας

Στις 26 Οκτωβρίου 2013 ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή διοργανώνει πανελλαδική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών στην οδό Δηλιγιάννη 50 (σταθμό Λαρίσης).

Διαβάστε περισσότερα...

Αρκαδία – Ικανοποίηση για την αντιμετώπιση των καλοκαιρινών πυρκαγιών, ξεκινά προετοιμασία για τις πλημμύρες (vd)

Απολογισμός για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών του καλοκαιριού στην Αρκαδία έγινε την Τετάρτη στο κτίριο της Περιφέρειας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας έδωσε συγχαρητήρια σε όλους λέγοντας ότι αυτό το καλοκαίρι κάηκαν μόνο 14 στρέμματα όλο το καλοκαίρι, που σημαίνει ότι λειτουργήσει καλά ο κρατικός μηχανισμός και οι εθελοντικές οργανώσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Έργα ασφαλτόστρωσης στο δρόμο μετά το ΙΚΑ έξω από την Τρίπολη (εικόνες)

Τα προβλήματα που υπήρχαν στο οδόστρωμα, στο δρόμο Τρίπολη – Κερασίτσα, λίγο μετά το ΙΚΑ, αντιμετωπίζουν με εργασίες ασφαλτόστρωσης που έγιναν την Τετάρτη.

Λόγω των έργων, που γίνονται στο ύψος του δρόμου που βρίσκεται το πρατήριο υγρών καυσίμων JetOil, υπήρξε πρόβλεψη για ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...