Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Τέσσερις θέσεις εργασίας στη Γορτυνία!

 

Στην πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου  χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή  παροδικών αναγκών θα προχωρήσει η ∆ηµοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας, που εδρεύει στα Τρόπαια.

Διαβάστε περισσότερα...

Γιορτάζει η 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη!

Η 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης θα πραγματοποιήσει  εκδηλώσεις για την εορτή του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11.00 στην Μονάδα.

Διαβάστε περισσότερα...

Απάντηση Όλι Ρεν σε Αρκά ευρωβουλευτή: «Για πολλές δεκαετίες υπό αυστηρή εποπτεία η Ελλάδα»

«Η ιστορία θα γράψει ότι η μνημονιακή κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, ήταν αυτή που υπέγραψε και δέσμευσε την Ελλάδα να βρίσκεται υπό συνεχή και αυστηρή εποπτεία για πολλές δεκαετίες, ακόμα και μετά τη λήξη των Μνημονίων». Αυτό ήταν το σχόλιο που έκανε ο Γορτύνιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής, μετά την απάντηση του Αντιπροέδρου της Κομισιόν, Όλι Ρέν, σε ερώτησή του, σχετικά με την εφαρμογή του Κανονισμού 472/2013 για την «ενίσχυση της οικονομικής και δημοσιονομικής εποπτείας στη Ζώνη του Ευρώ».

Διαβάστε περισσότερα...

Φθινοπωρινές εκπτώσεις για 10 μέρες στην Αρκαδία!

Έφτασε η πρώτη εφαρμογή του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων "mid-season sales". Κατά το νέο νόμο, η πώληση εμπορευμάτων ή η παροχή υπηρεσιών με μειωμένες τιμές, δηλαδή οι εκπτώσεις επιτρέπονται πλέον τέσσερις (4) φορές το χρόνο, ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...

Τα λαμόγια χωρίς όνομα, το «πράσινο» φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ και το … άστεγο ΠΑΣΟΚ!

- Καλημέρα αδέλφια και καλό μήνα. Αντί να τρελάνουμε εμείς τον ήλιο, τρέλανε ο ήλιος εμάς! Για Χριστούγεννα πάμε ή για ...15αύγουστο? Ακόμα και ο καιρός τρελάθηκε.

Διαβάστε περισσότερα...

Αυτά είναι τα 80 έργα που θα γίνουν σε όλη την Αρκαδία (vd)!

80 έργα πρόκειται να υλοποιηθούν στην Αρκαδία μέχρι το τέλος Απριλίου 2014, έργα που αποτελούν πόλο έλξης πολλών εργολάβων από όλη την Πελοπόννησο και την Αθήνα, δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας σε συνέντευξη τύπου.

Από αυτά τα περισσότερα θα αφορούν ασφαλτοστρώσεις σε επαρχιακό και εθνικό δίκτυο του νομού και κάποια είναι ήδη σε εξέλιξη ενώ αλλά θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες - εβδομάδες.

Διαβάστε περισσότερα...

Κλείνει η Φυλή για τα σκουπίδια της Τρίπολης – Θα μεταφέρονται στο Ξυλόκαστρο!

Η παύση της μεταφοράς των απορριμμάτων των δήμων Ερμιονίδας και Τρίπολης στον ΧΥΤΑ της Φυλής, που άλλωστε είχε προσωρινό χαρακτήρα, αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του υπουργού ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη, με εκπροσώπους του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Αττικής.

Όπως έγινε γνωστό από το ΥΠΕΚΑ η διαδικασία για την παύση αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του επόμενου μήνα και τα απορρίμματα θα μεταφέρονται στον ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου.

Διαβάστε περισσότερα...

Πυρ και μανία στην Βουλή ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος‏

Πυρ και μανία εμφανίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος καθώς σε τηλεοπτική εκπομπή υπήρξαν εις βάρος του καταγγελίες ότι υπέγραψε την ανακαίνιση του Υπουργείου με 2,7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει γίνει η παραμικρή δαπάνη. Ο Λυκουρέντζος άστραψε και αφού τόνισε ότι δίπλα στο όνομά του η λέξη «σκάνδαλο» και οι λέξεις «διασπάθιση δημοσίου χρήματος» δεν θα υπάρξουν ποτέ. 
Διαβάστε περισσότερα...

Διπλό στα Χανιά και πρόκριση για τον Αστέρα στο Κύπελλο!

Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες επικράτησαν στην Κρήτη των Χανίων με 1-0, στον αγώνα ρεβάνς για τη Β΄ φάση, και, σε συνδυασμό με τη «λευκή»

Διαβάστε περισσότερα...

Αρκαδία – Ποιοι εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του για την έκδοση των αναλυτικών αποτελεσμάτων της Δράσης «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».

Με την απόφαση του  υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, και μετά από τις παρεμβάσεις των Επιμελητηρίων, δίνεται η δυνατότητα να ενταχθούν στο πρόγραμμα ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων το σύνολο των προτάσεων που αξιολογήθηκαν με βαθμό πάνω από τη βάση (50) όπως προβλέπει η απόφαση.

Εφιστούμε τη προσοχή των επενδυτών στη βασική προϋπόθεση για την ένταξη των πρόσθετων έργων, η οποία είναι:

α. Η υποβολή έως την 28.02.2014 από τον δικαιούχο στον ΕΦΕΠΑΕ αίτησης επαλήθευσης-πιστοποίησης έργου τουλάχιστο για το 30% του συνολικού επιλέξιμου προϋπολογισμού της επένδυσης ή αποδεικτικών στοιχείων έγκρισης δανείου ισόποσου τουλάχιστο με το 20% του συνολικού προϋπολογισμού της επένδυσης και

β. Η επαλήθευση των ανωτέρω από τον ΕΦΕΠΑΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...