Menu
RSS
Τετάρτη, 22/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Ο δημοτικός… γάμος που δεν έγινε, το «μοντελάκι Δήμαρχος» και τα δωρεάν ανώνυμα σχόλια!

- Καλημέρα αδέλφια! Ο Γενάρης μπήκε στην τελική ευθεία και ο κουτσοφλέβαρος είναι πλέον προ των πυλών. Αν νομίζετε όμως ότι ο χειμώνας τελείωσε κάνετε λάθος. - Η ΕΜΥ λέει ότι έρχεται κακοκαιρία και απ΄ότι φαίνεται ο Μάρτης μπορεί να ΄ναι ...γδάρτης!

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα δημοτική κίνηση στη Μεγαλόπολη!

Στη δημοσιότητα δόθηκε η διακήρυξη της δημοτικής κίνησης Δήμου Μεγαλόπολης «Ανοικτή Κίνηση Δημοτών».

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Τα τελευταία χρόνια η χώρα μας γνωρίζει μια πρωτόγνωρη οικονομική και κοινωνική κρίση.

Διαβάστε περισσότερα...

Την Δευτέρα κόβει την πίτα του ο Ερυθρός Σταυρός Τρίπολης

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης σας καλεί να παρευρεθείτε στην ετήσια εκδήλωση της κοπής της πίτας που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου 2014,ημέρα Δευτέρα, στο κέντρο “COUNTRY INN ’’,  ώρα 18:00μ.μ.

Διαβάστε περισσότερα...

Εκλογές στη Χορωδία του Ορφέα Τρίπολης!

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11:00 η Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης στα εντευκτήριά της (Φωτάκου 10, Τρίπολη), θα πραγματοποιήσει την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση με τα παρακάτω θέματα:

Διαβάστε περισσότερα...

Νέες θέσεις εργασίας μέσω ΕΣΠΑ το 2014

Νέες θέσεις εργασίας μέσω ΕΣΠΑ το 2014 Νέες θέσεις εργασίας μέσω ΕΣΠΑ το 2014 313,961 νέοι θα απασχοληθούν είτε με επιδότηση για νέες θέσεις εργασίας μέσω του νέου ΕΣΠΑ, είτε με επιδοτούμενη κατάρτιση, για τη ένταξή τους στην εργασία, προωθεί το υπουργείο Εργασίας. Τα επιδοτούμενα προγράμματα μέσω του νέου ΕΣΠΑ που θα ξεκινήσει το 2014, για τη μείωση της ανεργίας των νέων, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου θα αφορούν περίπου 314.000 νέους. Το Πρόγραμμα, που είναι γνωστό με τον τίτλο «Εγγυήση για την Νεολαία» (Youth Guarantee),

Διαβάστε περισσότερα...

Ημέρα ασφαλούς διαδικτύου η 11η Φεβρουαρίου

Για 11η συνεχή χρονιά θα εορταστεί και φέτος η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet Day), την Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014, σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, τελώντας υπό την αιγίδα της Αντιπροέδρου για την Ε.Ε. και Επιτρόπου για την Ψηφιακή Ατζέντα, Neelie Kroes. Η θεματική του φετινού εορτασμού είναι να δημιουργήσουμε από κοινού ένα καλύτερο Διαδίκτυο, με σύνθημα: «Όλοι μαζί, για ένα καλύτερο Διαδίκτυο! (Let’s create a Better Internet Together!)».

Διαβάστε περισσότερα...

Αποκλειστικό- Προσφορά Αγάπης από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής στην Παιδιατρική (vd)!

Μια ακόμη προσφορά δέχτηκε το Νοσοκομείο της Τρίπολης από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής και ειδικότερα η παιδιατρική - παιδοχειρουργική κλινική.

Διαβάστε περισσότερα...

'Οχι στην απελευθέρωση των μη συνταγογραφημένων φαρμάκων φωνάζουν οι φαρμακοποιοί!

Αναταραχή επικρατεί στο χώρο της υγείας, με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο να αντιδρά στην απελευθέρωση των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων (ΜΗΣΥΦΑ) και την πώλησή τους ακόμα και από τα σούπερ μάρκετς και να προειδοποιεί ακόμα και για κινητοποιήσεις!

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...