Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 - Kalimera Arkadia

Εκδήλωση στην Τρίπολη για την αξιολόγηση σχολείων και εκπαιδευτικών

Η επιτροπή εκπαιδευτικών Ν. Αρκαδίας του Π.Α.ΜΕ καλεί εκπαιδευτικούς – γονείς και νεολαία στην εκδήλωση που διοργανώνει, με θέμα: «Αξιολόγηση σχολείων και εκπαιδευτικών: μέσον για σχολείο ΑΕ και απολύσεις». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 7.00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Μόνο για γυναίκες..Για να μην σας κλέψουν την τσάντα...

Οδηγίες σε περίπτωση αρπαγής τσάντας

Αποφεύγετε να μεταφέρετε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Βαδίζετε στην εσωτερική πλευρά του πεζοδρομίου και κρατάτε την τσάντα σας πάντοτε κλειστή και προς την πλευρά του τοίχου...

Διαβάστε περισσότερα...

Στον Πάρνωνα εξορμά ο ΣΑΟΟ

Την ερχόμενη Κυριακή 1 Απριλίου ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων θα εξορμήσει στον Πάρνωνα.

Μια θαυμάσια διάσχιση του Δυτικού Πάρνωνα από το διάσελο των «Φονεμένων» στον Άγιο Πέτρο – κορυφο γραμμή Ζυγού – Καταφύγιο Πάρνωνα, όπου θα ακολουθήσει ορειβατικό γλέντι.

Διαβάστε περισσότερα...

Συμβουλές για ασφάλεια στο διαδίκτυο!

 Συμβουλές για τους νέους..

Το διαδίκτυο μορφώνει και ψυχαγωγεί. Ωστόσο, μπορεί να δημιουργηθούν και προβλήματα αν υπάρξει ασυδοσία στον τρόπο που χρησιμοποιείται.   Για αυτό:  Μη δίνεις σε κανέναν, ακόμα και στον καλύτερό σου φίλο, τον κωδικό πρόσβασης σου στο Διαδίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα...

Ομολογία: Σκοπός είναι οι μισθοί και οι συντάξεις στην Ελλάδα να φτάσουν στα 150 ευρώ το μήνα!

Σήμερα στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Απασχόλησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου οι εκπρόσωποι της Τρόικα, (Όλι Ρέν, Γιοργκ Άσμουσεν και Πολ Τόμσεν, απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή, αφού ομολόγησαν την παταγώδη αποτυχία του Μνημονίου μέχρι σήμερα, παραδέχτηκαν ότι σκοπός του είναι οι μισθοί και οι συντάξεις στην Ελλάδα να φτάσουν σε επίπεδα Βουλγαρίας και Ρουμανίας, δηλαδή στο επίπεδο των 150 ευρώ το μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Χουντής στην ομιλία του, αφού τόνισε ότι το πρόγραμμα που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, μέσω του Μνημονίου, έχει αποτύχει πλήρως και δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο ύφεσης και ελλειμμάτων, ζήτησε από τους εκπροσώπους της Τρόικα να δεσμευτούν κατηγορηματικά, και να καθησυχάσουν τον ελληνικό λαό, ότι δεν είναι σκοπός τους να φτάσουν οι μισθοί στην Ελλάδα, στο ίδιο επίπεδο με αυτό της Βουλγαρίας και την Ρουμανία.

Διαβάστε περισσότερα...

Συγκινητικές στιγμές κατά τη συλλογή τροφίμων από τη Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως

Στις 18 Μαρτίου 2012 στη Δημητσάνα και την Μεγαλόπολη έγινε συλλογή τροφίμων και ρουχισμού από την Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Η προσπάθεια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο λαός των δύο επαρχιών ανταποκρίθηκε όχι μόνο με προθυμία αλλά και με αυτοθυσία.

Διαβάστε περισσότερα...

Αρνείται η Περιφέρεια Πελοποννήσου να προτείνει χώρους για τα κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών – «Θα αποφασίσουμε εμείς» λέει ο Χρυσοχοίδης!

Στη σύσκεψη που έγινε τη Δευτέρα, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έγινε γνωστό ότι ο κυβερνητικός σχεδιασμός προβλέπει τρία κέντρα φιλοξενίας παράνομων μεταναστών σε κάθε περιφέρεια.

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε η αντιπεριφερειάρχης, Ντίνα Νικολάκου, αφού ο Περιφερειάρχης έλειπε στο εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα...

Πολύωρη διακοπή ρεύματος στη Νότια Κυνουρία

Η ΔΕΗ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 θα πραγματοποιηθεί γενική διακοπή ρεύματος σε μεγάλο τμήμα της Νότιας Κυνουρίας, από τις 9 το πρωί  έως τις 2 το μεσημέρι λόγω εργασιών στο δίκτυο.
Η γενική διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί σε όλη την Νότια Κυνουρία πλην των περιοχών της Βασκίνας, Παλαιοχωρίου, Πλατανακίου και Κοσμά. 

Διαβάστε περισσότερα...

Η παρέλαση των Αρκάδων ομογενών στη Νέα Υόρκη! (ph)

Ανήμερα την 25η Μαρτίου, έγινε μία μεγαλειώδης παρέλαση Ελλήνων ομογενών στη Νέα Υόρκη. Στην παρέλαση συμμετείχαν και Αρκάδες, όπως η Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής και ο Σύλλογος «Αρκαδία».

Το ιστολόγιο http://iliasketsny.blogspot.com ετοίμασε ένα εκπληκτικό φωτορεπορτάζ, με εικόνες από την παρέλαση Ελλήνων των ΗΠΑ και του Καναδά.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...