Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χαμός στο περιφερειακό συμβούλιο με φωνές ανάμεσα σε Κουτσούλη, Μάκαρη, Γιαννακούρα και Νικολάκου!

Χαμός στο περιφερειακό συμβούλιο με φωνές ανάμεσα σε Κουτσούλη, Μάκαρη, Γιαννακούρα και Νικολάκου!

Απαντήσεις στις ανακοινώσεις περί υπόγειας συνεργασίας ανάμεσα στην παράταξή του και την παράταξη του κ. Πτωχού, μετά την εκλογή του στην Αντιπροεδρία της Περιφερειακής Επιτροπής Υγείας, έδωσε ο Δημήτρης Κουτσούλης στο περιφερειακό συμβούλιο.

Ο κ. Κουτσούλης απάντησε με αφορμή τις ανακοινώσεις των παρατάξεων του κ. Τατούλη και του κ. Μάκαρη.

«Αν είχα τη δυνατή να κουνώ τη μισή Πελοπόννησο, θα ήμουν σήμερα περιφερειάρχης. Είπαν ότι θα ήταν πολιτικός πολιτισμός να εκλεγεί ο κ. Γιαννακούρας. Δηλαδή, είμαστε απολίτιστοι αν δεν ψηφίζουμε κάποιοι που θέλει να εκλεγεί.  Αφού είθισται να ψηφίζεται από την μείζονα μειοψηφία, τότε ο κ. Μάκαρης γιατί έθεσε υποψηφιότητα;

Τους καλώ ανοιχτά για ποια συναλλαγή και ποια συνεργασία μιλάνε; Κύριε Γιαννακούρα, δεν σας ψήφισαν ούτε τα μέλη της παράταξής του. Με αποκαλέσατε πολιτικό βρέφος και το 2019 με παρακαλάγατε να μπω στην υποψηφιότητα μαζί σας και τον Αύγουστο του 2023 που λεγάτε έλατε μαζί μας. Το κινητό είναι στη διάθεση όπου θέλει.

Είμαι πολιτικό βρέφος διότι δεν ήθελα να γίνω πολιτικός μαθουσάλας.

Κύριε Μάκαρη, το 2010 ήσασταν υποψήφιος με τον κ. Δράκο της ΝΔ, χειροκροτήσατε τον κ. Βορίδη στη ΝΟΔΕ και ε την ίδια ευκολία χειροκροτάτε τώρα τον κ. Τσίπρα και τον κ. Κασσελάκη».

Η Ντίνα Νικολάκου είπε ότι «η Νέα Πελοπόννησος την εμπιστεύτηκε ένα μεγάλο μέρος των πολιτών παρά το γεγονός ότι εναντίον της ήταν το σύνολο των κομμάτων. Το ΠΑΣΟΚ έκανε ένα μοιραίο πολιτικό λάθος του 2019 με τον κ. Μπουντρούκα που έγινε έμμισθος σύμβουλος του κ. Νίκα. Η επιλογή του κ. Κουτσούλη απέδειξε ότι δεν ήταν μια επιλογή νίκης, ούτε αύξησης ποσοστών. Εμείς θεωρούμε ότι το κάθοδος του 2023 είχε να κάνει με τη δυνατότητα που δώσατε να εκλεγεί αυτή η περιφερειακή αρχή.

Στην Επιτροπή Υγείας δεν ήσασταν παρών και ψηφιστήκατε από την παράταξη του κ. Πτωχού. Η θέση δεν είναι σημαντική, ούτε έμμισθη.

Η ανακοίνωση που απαντήσατε ήταν μίσους και προσβολής. Αν θέλετε να εκπροσωπείτε το καινούργιο, εσείς θα έπρεπε να είστε αυτός που θα το αλλάζατε. Μιλήσατε για πολιτική άνοια και πολιτική εμμηνόπαυση. Εσείς που δεν έχετε πολιτική υστερία, που φτάσατε;

Ο κ. Γιαννακούρας είπε ότι του τηλεφώνησε η αδελφή σας και τον απείλησε.

Ας κάτσει το ΠΑΣΟΚ να κάνει την αυτοκριτική του. Στη Νέα Πελοπόννησο υπάρχουν πολλά στελέχη από το ΠΑΣΟΚ.»

Ο κ. Κουτσούλης διέψευσε ότι ουδείς απείλησε τον κ. Γιαννακούρα.

Ο Μανώλης Μάκαρης είπε: «Βλέπουμε μια κατακερματισμένη αντιπολίτευση που συμφέρει την περιφερειακή αρχή. Να θυμίσω στον κ. Κουτσούλη ότι εγώ εισηγήθηκα ότι πρέπει να μπουν όλες οι παρατάξεις στις επιτροπές. Για το παρελθόν μου είμαι υπερήφανος. Ποτέ δεν είπα εγώ για συνδιαλλαγές. Η συνεργασία φαίνεται από το αποτέλεσμα. Εγώ δεν θα επιδίωξα τις ψήφους της παράταξης του κ. Πτωχού. Η σφοδρότητα της αντίδρασής σας και στείλατε απειλητικά μηνύατα που είναι γραπτά στον κ. Σιάττο. Αν ήξερα ότι θα του δημιουργήσει τέτοιο αναβρασμό, για λόγους υγείας, δεν θα έκανα αυτή τη δήλωση. Εσείς μου είχατε προτείνει να συνεργαστείτε μαζί μου. Παζαρεύατε.»

Ο Βαγγέλης Γιαννακούρας είπε: «Πρώτη φορά γίνεται τόσα χρόνια. Έθεσαν υποψηφιότητα διότι υπάρχει πολίτικός πολιτισμός. Σέβομαι την ψήφο των πολιτών. Η παράταξή μας πήρε 48%. Ποιο ήταν το κριτήριο που σας ψήφισαν όλοι οι σύμβουλοι της παράταξης Πτωχού; Με πήρε η αδελφή σου και μου είπε ότι αν δεν το κατεβάσεις, θα σου κάνω μήνυση. Όταν μας είπες διεφθαρμένους, εγώ πήγα στο δικαστήριο;»

Ο Γιάννης Κελλάρης είπε ότι αυτά έχουν ξαναγίνει στο περιφερειακό συμβούλιο και δεν αφορούν τους πολίτες. «Τσακώνεστε μεταξύ σας για μία θέση αντιπρόεδρου σε μια επιτροπή που πράγματι δικαιούτο ο κ. Γιαννακούρας με βάση το ποσοστό της παράταξής του. Για τα βασικά θέματα, πηγαίνετε όλοι χέρι – χέρι.  

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr  

12 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 23:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ..........Κουτσουλοπτωχοκατάσταση........................... !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 17:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Η είδηση θα ήταν αν έστω για μια φορά δεν ακούγαμε τις υστερικές τσιρίδες της Νικολάκου

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 13:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΝΤΙΝΑ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ! ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑ ΠΤΩΧΟ , ΑΥΤΗ Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΑΞΙΖΕΙ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 11:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Και κλάμα ο Βαγγέλης που δεν θα έχει ρόλο .....

  • Μόνο ΠΑΣΟΚ
    Μόνο ΠΑΣΟΚ Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 01:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κουτσούλης και ο πολιτικός του μέντορας έχουν πετύχει να ταυτιστεί το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ στην Πελοπόννησο. Το οποίο βέβαια το είχαν πετύχει και με τον Μπουντρούκα. Όλο αυτό θα οδηγήσει σε πολιτικό διασυρμό το ΠΑΣΟΚ καθώς το μέλλον του είναι στην κεντροαριστερά και όχι στην ταύτιση απόψεων και ψήφων Κωνσταντινόπουλου - Βορίδη.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 22:21 Σύνδεσμος σχολίου

    21.38 ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 21:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμείς οι πολίτες της Πελοποννήσου δεν ακούσαμε όμως να κατονομάζουν ΤατουλοΓιαννακουροΜακαραιοι ποιες είναι οι συναλλαγές και οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι άρα οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι είναι απλοί συκοφάντες!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 19:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Πτωτικά εξακολουθεί να πορεύεται το ΠΑΣΟΚ, που απώλεσε 4 εκατοστιαίες μονάδες από τον περασμένο Ιανουάριο και βρίσκεται μακριά από την επιδίωξη του προέδρου του, Νίκου Ανδρουλάκη, να αναδειχθεί σε κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Υπό προϋποθέσεις, μάλιστα, η Χαριλάου Τρικούπη κινδυνεύει να χάσει και την τρίτη θέση, αν δεν ανακοπεί η τάση ανόδου που παρουσιάζει η Ελληνική Λύση, η οποία κέρδισε 3 μονάδες το τελευταίο τρίμηνο και μπορεί -μαζί με τη Φωνή Λογικής- να συμμετάσχει στη λεία των ψήφων των «Σπαρτιατών». (δημοσκόπηση marc)
    ο κ. Κουτσούλης τα βλέπει αυτά ή όχι; οι κύριοι και του τοπικού ΠΑΣΟΚ που με την στάση τους διώχνουν ανθρώπους τα βλέπουν αυτά ή όχι;;;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 19:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο προχωράτε μπροστά κάποτε οι καραβανες πρέπει να αποχωρήσουν. Υπάρχουν νέοι άνθρωποι με ήθος και αξιοπρεπείς χορτάσαμε όλο να λένε λόγια λόγια.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 19:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας απολογηθούν εκείνοι που επέλεξαν τον κ. Κουτσουλη ! Ο Τάσος ο Αργολιδευς ακούει ή κανει τη πάπια !!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 18:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ου να μου χαθείτε να χανόσαστε αρκουδιαραίοι. Τσίρκο μεντράνο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 17:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαγγέλα παρε τον μαθουσάλα και πηγαίνετε σπίτια σας. Αρκετά μας κουράσατε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...