Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012 - Kalimera Arkadia

Ένοπλη ληστεία με κουκούλες και όπλα στην Τρίπολη

Λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ της Πέμπτης (29.3.2012), σημειώθηκε ένοπλη ληστεία, στην Τρίπολη. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του kalimera-arkadia.gr, δύο άτομα (αγνώστων λοιπόν στοιχείων, προς το παρόν) έκλεψαν ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που βρίσκεται πάνω στην εθνική οδό «Τρίπολης - Σπάρτης».

Διαβάστε περισσότερα...

82.700 € το κόστος λειτουργίας για τη Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Γορτυνίας - Στα 21.600 € ο ετήσιος μισθός του Προέδρου

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Γορτυνίας, αναρτήθηκε το διετές σχέδιο δράσης της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης.

Στο σχέδιο αυτό, προβλέπεται ότι το κόστος λειτουργίας της Επιχείρησης υπολογίζεται, σε ετήσια βάση, στο ποσό των 82.700 €.

Διαβάστε περισσότερα...

Βροχερό θα είναι το επόμενο τριήμερο

Διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες προβλέπονται το επόμενο τριήμερο, κυρίως στα βόρεια της χώρας την Παρασκευή και στο ανατολικό Αιγαίο το Σάββατο. 

Διαβάστε περισσότερα...

Οι κινήσεις τουριστικής προβολής του Δήμου Νότιας Κυνουρίας στην ΕΡΑ Τρίπολης

Μετά την συνάντηση των επαγγελματιών της τουριστικής διαμονής με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αρκαδίας Κώστα Μαρινάκο και τον ομόλογο του από την Λακωνία Δημήτρη Πολλάλη, που διεξήχθη την Δευτέρα 26 Μαρτίου στην βιβλιοθήκη του Δημαρχείου Νότιας Κυνουρίας.  Ο Γρηγόρης Ντάσκας ειδικός συνεργάτης/σύμβουλος του Δημάρχου Γιάννη Μαρνέρη, την Τετάρτη 28 Μαρτίου έδωσε συνέντευξη στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Γιάννη Γαλανόπουλου "Εντός και εκτός των τειχών" της ΕΡΑ Τρίπολης, παρουσιάζοντας τα πρώτα βήματα της τουριστικής προβολής του Δήμου Νότιας Κυνουρίας. 

Διαβάστε περισσότερα...

Στη Δημοτική Ραδιοφωνία θα μιλήσει ο Κώστας Βλάσης

Στην εκπομπή «Επί της ουσίας» του Δημοτικού Ραδιοφώνου της Τρίπολης έχει προσκληθεί και θα μιλήσει ο Ιατρός Ορθοπεδικός και Λέκτορας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Κώστας Βλάσης.

Θα απαντήσει στα ερωτήματα τα οποία θα του θέσουν οι δημοσιογράφοι, Δημήτρης Μανιατάκος και Μηνάς Αρτόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα πεζοπορία από τους «Τσάκωνες περιπατητές»

Την Κυριακή, 8 Απριλίου 2012, ο Σύλλογος πεζοπόρων Τυρού, οργανώνει πεζοπορία στην σπηλιά του Γιαταγανα (Γαβρόρεμα – Τσέρφο), στη Νότια Κυνουρία. Η διάρκεια της διαδρομής είναι 2,5 ώρες και η αναχώρηση θα γίνει από την κεντρική διασταύρωση του Τυρού, στις 8.30 το πρωί. Η διαδρομή είναι αρκετά δύσκολη και ...
Διαβάστε περισσότερα...

Δύο video για την πανέμορφη Καστάνιτσα!

Ο Γιώργος Καρποντίνης μάς έστειλε δύο μοναδικά βίντεο για την Καστάνιτσα, τα οποία έχει «ανεβάσει» στο youtube. Η Καστάνιτσα, λέει, είναι το στολίδι μιας ευρύτερης περιοχής, προικισμένης με φυσικές ομορφιές. Μη χάσετε την ευκαιρία να τις ανακαλύψετε!

Δείτε τα …

Διαβάστε περισσότερα...

Μία μοναδική έκθεση φωτογραφίας και σπάνιων πετρωμάτων στα σπήλαια του Κάψια (vd + ph)!

Στο πλαίσιο προβολής των σπηλαίων του Κάψια, η  Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας - Σπηλαιολογίας Νότιας Ελλάδος διοργανώνει μία έκθεση στο συνεδριακό χώρο του σπηλαίου, με φωτογραφικό υλικό και σπάνια πετρώματα. Πρόκειται για πετρώματα από όλο τον κόσμο και οι φωτογραφίες είναι από τα σπηλαία της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Σλοβακίας. Η έκθεση θα ξεκινήσει την 1η Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα.

Διαβάστε περισσότερα...

Τρεις προτάσεις για το χώρο που θα λειτουργήσει ο δεματοποιητής απορριμμάτων στο Δήμο Τρίπολης

Τη Δευτέρα, 26 Μαρτίου έληξε η προθεσμία υποβολής προσφορών για εκτάσεις, για τη λειτουργία του συστήματος διαχείρισης απορριμμάτων, που θα περιλαμβάνει μονάδα ανακύκλωσης, κομποστοποίησης και δεματοποίηση των υπολειμμάτων. Έχουν υποβληθεί τρεις προτάσεις. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα αξιολογηθούν, από μία επιτροπή, που θα συγκροτηθεί και μέσα στους επόμενους ένα - δύο μήνες στόχος είναι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία για να μπορέσει πλέον ο Δήμος να διαχειρίζεται μόνος του τα σκουπίδια και να πάψει να τα μεταφέρει εκτός περιφέρειας.

Διαβάστε περισσότερα...

"Είναι ένα παιχνίδι που ζει και αναπνέει όλη η Αρκαδία"

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης, συνεχίζοντας έτσι την καθιερωμένη ενημέρωση τους, πριν από τα παιχνίδια της ομάδας στην Τρίπολη.

Τα βασικότερα σημεία από τη συνέντευξη του Έλληνα τεχνικού έχουν ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...