Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2012 - Kalimera Arkadia

Ελεγχόμενη στάθμευση θα εφαρμοστεί στην κάτω αγορά! Τελειώνουν τα έργα πριν το Πάσχα; (vd)

Χώρος πράσινου θα γίνει η κάτω αγορά. Προσωρινά όμως θα γίνει κατασκευή πεζοδρομίων, θα μπει φωτισμός, θα πέσει τάπητας και θα υπάρξει ελεγχόμενη στάθμευση. Πριν, η κατάσταση ήταν απαράδεκτη και έπρεπε να μπει τάξη. Αυτό εξηγεί στο βίντεο, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τρίπολης Γιώργος Καρλής ο οποίος λέει ότι αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, ίσως οι εργασίες, που γίνονται αυτή την περίοδο, στην κάτω αγορά, να τελειώσουν μέχρι το Πάσχα.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνεχίζονται οι προσφορές για ακίνητα που θα γίνει πάρκινγκ στην Τρίπολη

Ο Δήμαρχος Τρίπολης ανακοίνωσε την προκήρυξη δημοπρασίας για τη μίσθωση χώρων στάθμευσης τροχοφόρων από το Δήμο και κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, μέχρι τις 20 Μαρτίου.

Τα ακίνητα που θα μισθωθούν ως χώροι στάθμευσης, θα επιλεγούν με κύριο γνώμονα την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση του κέντρου για την διευκόλυνση τόσο  των δημοτών όσο και των επισκεπτών (οδηγοί και πεζοί), θα πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια :

Διαβάστε περισσότερα...

Αυτή είναι η αλήθεια - Αν δεν κηρυχθεί θεομηνιόπληκτη η Αρκαδία, δεν μπορούν να δοθούν αποζημιώσεις…

Στη γειτονική Ηλεία, το Φεβρουαρίου, υπήρξαν πλημμύρες, που προκάλεσαν σοβαρές καταστροφές. Ό,τι έγινε και στην Αρκαδία. Ειδικά, σε Τρίπολη και Κυνουρία.

Στην Ηλεία, έχει προχωρήσει η διαδικασία και είναι υπό  έκδοση Κοινή Υπουργική, με την οποία θα κηρύσσεται θεομηνιόπληκτη η περιοχή, προκειμένου όσοι υπέστησαν πλήγμα απ’ τις πλημμύρες να τύχουν άμεσα των πιστωτικών διευκολύνσεων για την αποκατάσταση των ζημιών.

Διαβάστε περισσότερα...

8η του Μάρτη Παγκόσμια μέρα της Γυναίκας!

Φίλες μου Γυναίκες!!! Άσπρες και μαύρες, κίτρινες και κόκκινες στο δέρμα!!! Ψηλές και κοντές, αδύνατες και χοντρές!!! Ξανθές και μελαχρινές, όμορφες και άσχημες!!! Με αφορμή την 8 του Μάρτη που είναι παγκόσμια μέρα γιορτής, αφιερωμένη στη Γυναίκα και ιδιαίτερα στην εργαζόμενη Γυναίκα, θέλω να σφίξω σε μία-μία προσωπικά το χέρι και να φωνάξω δυνατά ότι...

Διαβάστε περισσότερα...

Μπορεί να «κλείσει» ψηφοδέλτιο το ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία;

Αυτή την περίοδο, η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ, είναι τραγική. Σε όλα τα επίπεδα. Το κόμμα είναι υπό διάλυση. Αν μετά την εκλογή νέου Προέδρου, θα βελτιωθεί η κατάσταση, είναι άγνωστο.

Όμως, είναι χαρακτηριστικό ότι, για παράδειγμα, εδώ στην Αρκαδία, δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο. Πέρα της βέβαιης υποψηφιότητας του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, που θα είναι ...

Διαβάστε περισσότερα...

Εγκρίθηκε το σχέδιο στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου Τρίπολης

Κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης ενέκρινε το Σχέδιο του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Τρίπολης, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία κατάρτισης του.

Αποφασίστηκε επίσης η...

Διαβάστε περισσότερα...

Καθίζηση στην Κορινθία – Κινδυνεύουν σπίτια με κατάρρευση!

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Τοπική Κοινότητα Δερβενίου Κορινθίας μετά την άμεση παρέμβαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, ο οποίος με επιστολή του ζήτησε από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας  την κήρυξη της Τοπικής Κοινότητας Δερβενίου Κορινθίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης,  ύστερα από...

Διαβάστε περισσότερα...

Πώς να μειώσετε τα μηνιαία σας έξοδα στο σούπερ μάρκετ

Διαφορά 2 ευρώ στο ελαιόλαδο, 3 ευρώ στο βρεφικό γάλα, από 2 έως 6 ευρώ στα απορρυπαντικά σε σκόνη και 50 λεπτά στο ρύζι. Η διαφορά εντοπίζεται στις τιμές των ίδιων προϊόντων, που πωλούνται την ίδια ημέρα, αλλά σε διαφορετικά σούπερ μάρκετ.

Αν ο καταναλωτής ψάξει ανάμεσα στα προϊόντα του ίδιου είδους, τότε οι διαφορές είναι πολύ πιο μεγάλες: 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...