Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 28 Απριλίου 2012 - Kalimera Arkadia

Εκδρομή σε μοναστήρι της Λακωνίας πήγε το Κατηχητικό Σχολείο της Τρίπολης

Το Σάββατο 28 Απριλίου 2012, με τη χάρη του Θεού, ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα του Κατηχητικού Σχολείου του Μητροπολιτικού Ιερού  Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, με προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων  Λακωνίας  .

Διαβάστε περισσότερα...

Συνεχίζει την Κυριακή τις περιοδείες του ο Παντελής Τσιλιβής

Ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Παντελής Τσιλιβής, αύριο Κυριακή 29 Απριλίου 2012 θα παρευρεθεί στην Επίσημη Δοξολογία για τον εορτασμό του Πολιούχου Νεομάρτυρα Δημητρίου, στην τοπική κοινότητα Μερκοβουνίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Εκδηλώσεις την Κυριακή για την Επέτειο της νικητηρίου Μάχης των Ελλήνων κατά των Τούρκων στο Λεβίδι

 

Στις 29 Απριλίου 2012 στην Δημοτική Ενότητα Λεβιδίου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 191ης Επετείου της Πρώτης εν Λεβιδίω νικητηρίου Μάχης των Ελλήνων κατά των Τούρκων την 14η Απριλίου 1821.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...

Μάθε σε ποιο εκλογικό τμήμα θα ψηφίσεις στις 6 Μαΐου!

Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, μπορείτε να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας και να μάθετε σε ποιο εκλογικό κέντρο θα πρέπει να πάτε να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα, την Κυριακή 6 Μαΐου 2012.

Διαβάστε περισσότερα...

Στη Γορτυνία περιοδεύει ο Οδυσσέας - Τρόπαια, Λαγκάδια και Κοντοβάζαινα επισκέφθηκε ο Βουλευτής Αρκαδίας

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στο Δήμο Γορτυνίας ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επισκέφθηκε σήμερα  (Σάββατο 28 Απριλίου 2012) τις περιοχές των Τροπαίων, των Λαγκαδίων και της Κοντοβάζαινας.

Διαβάστε περισσότερα...

Πριν αγοράσετε βιντεοκάμερα

Πριν αγοράσετε οποιαδήποτε κάμερα, θα πρέπει να ξέρετε ακριβώς τι ζητάτε, ώστε να μην το μετανιώσετε στην πορεία. Θέστε κάποια ερωτήματα στον εαυτό σας σχετικά με το τι θέλετε από μια κάμερα και στη συνέχεια ελέγξτε ποιο προφίλ σας ταιριάζει. 

Διαβάστε περισσότερα...

Το όνομα του Σωτήρη Νάστου δόθηκε στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας

Οι ΟΝΝΕΔίτες κρατούν τη φλόγα ζωντανή και απόψε, με μια σεμνή τελετή, απέδωσαν τον ελάχιστο φόρο τιμής σε μια μεγάλη προσωπικότητα, τον ιδρυτή και πρώτο πρόεδρό της ΟΝΝΕΔ, τον Σωτήρη Νάστο.

Διαβάστε περισσότερα...

Κλειστά για τέσσερις ημέρες τα σχολεία στην Αρκαδία, λόγω εκλογών!

Εγκύκλιο με την οποία γνωστοποιείται η διακοπή λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από 4 Μαΐου έως και Δευτέρα 7 Μαΐου 2012, λόγω της διενέργειας των Εθνικών Εκλογών την Κυριακή 6 Μαΐου, απεστάλη στις αρμόδιες Διευθύνσεις σήμερα Παρασκευή 27 Απριλίου 2012.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...