Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η γκαρνταρόμπα σας αντικατοπτρίζει τον επαγγελματισμό σας

Η γκαρνταρόμπα σας αντικατοπτρίζει τον επαγγελματισμό σας

Όταν ψωνίζετε ρούχα, θέλετε να είστε σίγουροι ότι δείχνουν όμορφα πάνω σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δίνετε προσοχή στην εφαρμογή και το ύφασμα αυτών που αγοράζετε. Το κλειδί για να δείχνετε καλά είναι να κατανοείτε το σώμα σας και να φροντίζετε τα ρούχα σας - μόνο τότε θα σας πηγαίνουν καλά.

Πώς εφαρμόζουν τα ανδρικά ρούχα;

Η εφαρμογή έχει να κάνει με την αναλογία. Όταν πρόκειται για ανδρικά ρούχα, επαγγελματικό ντύσιμο σημαίνει να γνωρίζετε πώς κάθε κομμάτι θα κάθεται στο σώμα σας και πως θα βελτιώσει στην εμφάνισή σας.

Το πρώτο βήμα για την εφαρμογή ενός ρούχου είναι ο καθορισμός του τύπου: κομψό, casual ή αθλητικό. Αν δεν πρόκειται για t-shirt ή ανδρικές φόρμες (για να παίξετε τένις με έναν συνεργάτη σας), μπορεί να είναι πουκάμισο ή σακάκι κοστουμιού- τα παντελόνια χωρίζονται σε παντελόνια και κοστούμια- και τα σορτς χωρίζονται σε σορτς και μαγιό.

Μόλις καθοριστεί ο τύπος του ρούχου, υπολογίστε αν ταιριάζει σύμφωνα με το σχήμα ή το σχέδιο: αν ταιριάζει σύμφωνα με το σχήμα, οι ραφές πέφτουν στη φυσική σας μέση- αν δεν υπάρχουν καθόλου ραφές, η εφαρμογή ονομάζεται "σχέδιο". Και πάλι, αυτό εξαρτάται από τον τύπο του ενδύματος. Για παράδειγμα, ένα πουκάμισο δεν έχει καθόλου ραφές- ωστόσο, αυτό δεν το εμποδίζει να προσαρμοστεί (ή να ραφτεί) σωστά προκειμένου να σας ταιριάζει άριστα.

Ευτυχώς, υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι η γκαρνταρόμπα σας αντικατοπτρίζει τον επαγγελματισμό σας.

1.Με ένα τόσο ευρύ φάσμα διαθέσιμων στυλ και υφασμάτων, είναι δυνατόν να φορέσετε ανδρικά ρούχα σχεδόν σε κάθε περίσταση, από την casual Παρασκευή στο γραφείο μέχρι ένα επαγγελματικό δείπνο έξω. Το κλειδί είναι να ξέρετε πώς να ντύνεστε ανάλογα με αυτό που προσπαθείτε να προβάλλετε.

2.Γενικά, οι άνδρες πρέπει να αποφεύγουν να φορούν φαρδιά ρούχα που τους κάνουν να φαίνονται μεγαλύτεροι από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Αν φοράτε τζιν και μπλουζάκι, να θυμάστε ότι οι άνδρες πρέπει να είναι αδύνατοι και γυμνασμένοι και όχι μαλακοί και στρογγυλοί.

3.Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άνδρες όταν προσπαθούν να ντυθούν για να έχουν επιτυχία είναι να ντύνονται πολύ επίσημα. Οι χαλαρές Παρασκευές δεν είναι μόνο για τις γυναίκες- αν η μόδα είναι η δουλειά σας, μη φοβάστε να συνδυάσετε λίγο casual στυλ με την εμφάνιση του γραφείου. Τα σωστά casual παπούτσια και τα smart-casual ρούχα (όπως τα chinos) μπορούν να βοηθήσουν να συνδυάσετε όλα αυτά τα επαγγελματικά κοστούμια σε μια συνεκτική εικόνα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...