Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο με τους 12 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Αρκαδία!



Κατατέθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο Τρίπολης το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Είναι ένα ψηφοδέλτιο διαφορετικό από όλα τα άλλα γιατί είναι το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, που εκφράζει ένα άλλο όραμα για την ελληνική κοινωνία. Ένα όραμα που βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αναγκαιότητα αλλά και επικαιρότητα ενός άλλου δρόμου ανάπτυξης, που τα μέσα παραγωγής θα ανήκουν στους εργαζόμενους, η παραγωγή και η κατανομή θα σχεδιάζονται με βάση τις δικές τους ανάγκες και όχι τα κέρδη των επιχειρηματιών. Ενός δρόμου ανάπτυξης όπου τα κλειδιά της οικονομίας και της εξουσίας θα βρίσκονται στον έλεγχο και την ιδιοκτησία των παραγωγών του πλούτου. Αυτός ο δρόμος μπορεί να απαλλάξει το λαό από τα βάσανά του και να δημιουργήσει συνθήκες ευημερίας για όλους.
Διαβάστε περισσότερα...

Εκδηλώσεις για την επέτειο της Β' Εθνοσυνέλευσης του Άστρους (εικόνες)

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ το πρωί της Παρασκευής του Πάσχα μετείχε στις εορταστικές Εκδηλώσεις επ’ ευκαιρία της Συμπληρώσεως 191ηςεπετείουαπό την Β΄ Εθνοσυνελεύσεως όπου έλαβε χώρα στο Άστρος της Κυνουρίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Νέα προσφορά για το «Καλάθι του Πτωχού Αδελφού» (εικόνες)

Το Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας « ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» σήμερα δέχθηκε την αγάπη και την ευγενή προσφορά χιλίων κιλών πορτοκαλιών, τριάντακιλών άρτου,και εκατόν είκοσι κιλών κρέατος, προς ενίσχυση των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.
Διαβάστε περισσότερα...

Δείτε τη συνέντευξη του υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη στο TV Super (vd)

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για τις δημοτικές εκλογές και τα προβλήματα του Δήμου Τρίπολης, έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος, με την παράταξη «Τρίπολη Αύριο» Κώστας Τζιούμης στο TV
Διαβάστε περισσότερα...

Συνεργασία Δέδε – ΔΗΜ.ΑΡ. για την Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Σε κοινή δήλωση προχώρησαν ο Γιώργος Δέδες και ο Μπάμπης Βακαλόπουλος, ανακοινώνοντας ότι θα συνεργαστούν στις περιφερειακές εκλογές!
Διαβάστε περισσότερα...

«Εργαστήριο Δημιουργικότητας και Καινοτομίας» προτείνει ο Τσιαμούλος για να τονωθεί η νεανική επιχειρηματικότητα

Την εφαρμογή στην πράξη του Εργαστηρίου Δημιουργικότητας και Καινοτομίας, υπό την αιγίδα του Δήμου και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος.
Διαβάστε περισσότερα...

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Καρλής – «Ψεύτικες οι φήμες για ρήξη με τον Δήμαρχο. Στηρίζω Σμυρνιώτη» (vd)

Δεν θα είναι υποψήφιος σε αυτές τις δημοτικές εκλογές ο πρώην Δήμαρχος Κορυθίου κα πρώην Αντιδήμαρχος Τρίπολης Γιώργος Καρλής ο οποίος για το λόγο αυτό παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...