Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Ενημέρωση για το Πρόγραμμα ΤΟΠΕΚΟ

Ο Δήμος Τρίπολης, το διάστημα αυτό υλοποιεί την Πράξη με τίτλο: «Αρκαδικό δίκτυο για την κοινωνική συνοχή» ως μέλος (εταίρος), της Αναπτυξιακής Σύμπραξης με την επωνυμία «Θερμοκοιτίδα Απασχόλησης».
Διαβάστε παρακάτω όλη την ανακοίνωση.
Διαβάστε περισσότερα...

Οριστική συνεργασία Λύτρα – Κολοβού με στόχο τη νίκη στις δημοτικές εκλογές Γορτυνίας!

Με γραπτή ανακοίνωσή του, ο Δρ. Μιλτιάδης Δ. Λύτρας, Καθηγητής και επικεφαλής Δημοτικής Κίνησης «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ» έκανε γνωστό ότι θα συνεργαστεί με τον Ανδρέα Κολοβό και θα στηρίξει την υποψηφιότητα του στο Δήμο Γορτυνίας.
Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη που δυναμώνει περαιτέρω την υποψηφιότητα Κολοβού!
Διαβάστε περισσότερα...

Δημοσκόπηση της VPRC με αποτέλεσμα – έκπληξη για τις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης!

Την έρευνα της εταιρείας VPRC για τις εκλογές στο Δήμο Τρίπολης παρουσιάζει το kalimera-arkadia.gr! Πρόκειται για μία ποσοτική έρευνα, με τηλεφωνικές συνεντεύξεις στα νοικοκυριά των ερωτώμενων και χρήση δομημένου ερωτηματολογίου, χωρίς κάλπη.
Διαβάστε περισσότερα...

Σμυρνιώτης: "Πραγματοποιήσαμε όσα έργα δεν είχαν γίνει εδώ και 30 χρόνια"

O υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο aftodioikisi.gr μίλησε για την πορεία της μέχρι τώρα θητείας του , επισημαίνοντας πως μετά από σχεδόν 3,5 χρόνια σκληρής δουλειάς η δημοτική αρχή έχει σημαντικό έργο να επιδείξει.
Διαβάστε περισσότερα...

Δεύτερη μέρα για τα δοκιμαστικά - Την Κυριακή το Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών (vd)!

Δεύτερη μέρα και τα δοκιμαστικά για τον αγώνα της Κυριακής συνεχίζονται στο Αεροδρόμιο της Τρίπολης.
Οι αθλητές είναι λίγο προβληματισμένοι λόγω καιρού χαρακτηρίζοντας τον περίεργο. Παρόλα αυτά καλούν τον κόσμο να επισκεφτεί το αεροδρόμιο και να στηρίξει με την παρουσία του τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Διαβάστε περισσότερα...

Νέο υπέροχο βίντεο για τη Δημητσάνα και τη Στεμνίτσα από τη Deep Greece!

Μέσα απ το αυτοκίνητο, με ένα κινητό που κρατιόταν στο χέρι, η ομάδα Deep Greece ετοίμασε ένα βίντεο από το πέρασμα της Δημητσάνας και της Στεμνίτσας.
Το βίντεο είναι καλά μονταρισμένο, με ωραία μουσική και μπορείτε να το δείτε παρακάτω…
Διαβάστε περισσότερα...

Προσλαμβάνονται στο ΠΕΔΥ γιατροί που έμειναν εκτός ΕΟΠΥΥ

Κατατέθηκε στη Βουλή τροπολογία του υπουργείου Υγείας, με την οποία δίνεται η δυνατότητα στον ΕΟΠΥΥ να συνάπτει εξαμηνιαίες συμβάσεις με πρώην γιατρούς ή οδοντιάτρους του ίδιου του ΕΟΠΥΥ (που δεν υπέβαλαν αίτηση απορρόφησής τους στο νέο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας), ή πρώην συμβεβλημένους με το Ταμείο.
Η τροπολογία επιτρέπει έως και 200 επισκέψεις σε κάθε ως άνω γιατρό, και αποζημίωση 10 ευρώ ανά επίσκεψη. Ο αριθμός των ιατρών που καλύπτονται δυνητικά με τη συγκεκριμένη ρύθμιση υπολογίζεται σε 3.000, ενώ η δαπάνη σε εξαμηνιαία βάση των συμβάσεων αυτών, έχει προϋπολογιστεί σε 36 εκατομμύρια ευρώ και θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του ΕΟΠΥΥ.
Διαβάστε περισσότερα...

«Χωρίς συνταγή» με αφιέρωμα στις γεύσεις της Γορτυνίας από το Mega!

Η εκπομπή μαγειρικής «Χωρίς συνταγή» με τον γνωστό σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο επισκέφτηκε την Αρκαδία, για να μας μεταφέρει τις ομορφιές και τις γεύσεις της περιοχής μας... χωρίς συνταγή!
Διαβάστε περισσότερα...

Έχασε από τον Ερμή ο Αρκαδικός για την Α2

Εύκολη επικράτηση για τον Ερμή. Με ηγέτες τους Τρτιτς και Παπαιωακείμ, ο Ερμής δεν δυσκολεύτηκε να καταβάλει τον Αρκαδικό με 70-57 και πλέον στρέφει τη προσοχή του στον "τελικό σωτηρίας" με τους Ικάρους στις Σέρρες. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα (39-16 στο 17') και δεν άφησαν σε κανένα σημείο τους Αρκάδες να μπουν στο ματς (53-28 στο 25΄), φτάνοντας δίκαια στην 8η φετινή τους επιτυχία.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...