Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ν. Δελφάκης: «Είναι ψέματα ότι η Δημοκρατική Αριστερά δεν επέτρεψε στη Γεωργία Παναγοπούλου να είναι υποψήφια βουλευτής. Τη θέλουμε στο ψηφοδέλτιο»

Ν. Δελφάκης: «Είναι ψέματα ότι η Δημοκρατική Αριστερά δεν επέτρεψε στη Γεωργία Παναγοπούλου να είναι υποψήφια βουλευτής. Τη θέλουμε στο ψηφοδέλτιο»

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, υπάρχει μία έντονη φημολογία ότι το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς δέχθηκε στις τάξεις της, την γιατρό Γεωργία Παναγοπούλου, αλλά δεν δέχθηκε αν είναι στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας, επειδή έθεσαν «βέτο» κάποια τοπικά στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ.

p>Είναι αλήθεια αυτό; Ο Νίκος Δελφάκης διέψευσε κατηγορηματικά όλες αυτές τις φήμες, σε συνέντευξή του, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο. Είπε ότι είναι τεράστιο ψεύδος και συκοφαντία και ότι αυτές οι φήμες προέρχονται από συγκεκριμένο χώρο, για τον οποίο δεν ήθελε να πει περισσότερα. «Όλοι μας της προτείναμε να είναι υποψήφια, είναι προς τιμήν ότι δήλωσε ότι στηρίζει τη ΔΗΜΑΡ, δεν έχει λήξει ο χρόνος για να καταθέσει υποψηφιότητα, έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να είναι υποψήφια. Εμείς θέλαμε και εξακολουθούμε να την θέλουμε στο ψηφοδέλτιο.

Θα βγω μαζί με τη Γεωργία να το πούμε αυτό.

Αν εξακολουθούν αυτοί να διοχετεύουν υπογείως δεν έχουν καταλάβει που βρίσκεται η χώρα και καλά κρασιά» είπε χαρακτηριστικά. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...