Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έργα σε προαύλια και κτίρια δημοτικών σχολείων της Τρίπολης για να είναι όλα έτοιμα στην έναρξη της σχολικής χρονιάς (vd)

Έργα σε προαύλια και κτίρια δημοτικών σχολείων της Τρίπολης για να είναι όλα έτοιμα στην έναρξη της σχολικής χρονιάς (vd)

Παρουσίαση έργων έκανε σε δημοτικά σχολεία έκανε σήμερα στα ΜΜΕ ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Τρίπολης, Πέτρος Καλτεζιώτης.

Αρχικά, είπε ότι στο 7ο και στο 9ο σχολείο γίνεται ανακαίνιση προαυλίων, με ασφαλτόστρωση με εγκατάσταση γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ, ενώ γίνονται εργασίες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και στο συγκρότημα της Ακαδημίας που στεγάζονται το 11ο και το 12ο δημοτικό σχολείο.

Στο 10ο δημοτικό σχολείο αυτή τη στιγμή ολοκληρώνονται οι εργασίες επισκευής της στέγης, διότι υπήρχαν προβλήματα από την κατασκευή του σχολείου.

Επίσης, στα δημοτικά σχολεία της Τεγέας και της Μαντινείας γίνονται οι απαραίτητες εργασίες.

Ταυτόχρονα, έχει ξεκινήσει η ανακαίνιση των κήπων στων σχολείων, για να αναβαθμιστεί το πράσινο στα σχολεία.

Την Τετάρτη όλα τα σχολεία θα είναι έτοιμα και καθαρά, υποσχέθηκε ο Πέτρος Καλτεζιώτης. Για το πετρέλαιο, είπε ότι αναμένονται οι αποφάσεις της κυβέρνησης για το φόρο στα καύσιμα, αλλά στο δήμο έχουν κάνει την κατάλληλα προετοιμασία, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...