Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Λεωνίδιο επισκέφθηκε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος

Το Λεωνίδιο επισκέφθηκε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος

Στο Λεωνίδιο περιόδευσε το πρωί ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Αρκαδίας, κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος και επισκέφτηκε την τοπική αγορά της πόλης του Λεωνιδίου, συνομίλησε με τους καταστηματάρχες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, συναντήθηκε και συζήτησε με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και είχε συνεργασία με τα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.  

>Ο κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος παρουσίασε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την ανάπτυξη της οικονομίας, τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους αγρότες του Λεωνιδίου, οι οποίοι καλλιεργούν προϊόντα με Ονομασία Προέλευσης, όπως η τσακώνικη μελιτζάνα. Στη συνέχεια επισκέφτηκε το λιμάνι της Πλάκας του Λεωνιδίου, το οποίο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από την πρόσφατη κακοκαιρία. Ο κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος τηλεφώνησε στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μάκη Βορίδη και ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία της μελέτης, η οποία εκπονείται για την ανακατασκευή του λιμανιού του Λεωνιδίου. Ζήτησε επίσης, να πληροφορηθεί πως θα χρηματοδοτηθεί το παραπάνω έργο. Ο Υπουργός, κ. Μάκης Βορίδης, τον ενημέρωσε ότι έχει υπογράψει την έγκριση χρηματοδότησης της μελέτης και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της θα εξασφαλίσει την χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου.

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το Λεωνίδιο διαθέτει σημαντικές φυσικές και παραγωγικές δυνατότητες. Είναι τόπος εξαιρετικού κάλους και δημιουργικών ανθρώπων. Με τη στήριξη της πολιτείας, οι δυνατότητές του μπορούν να αξιοποιηθούν και να διαμορφώσουν μια αισιόδοξη προοπτική για τους κατοίκους του. Μαζί με τους προοδευτικούς νέους επιστήμονες, νέους επαγγελματίες, νέους αγρότες, οι οποίοι επιλέγουν να ζήσουν και να εργαστούν στην περιοχή του Λεωνιδίου θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την οικονομική ανάπτυξη και πρόοδο της περιοχής».    

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...