Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκίνησαν εγγραφές στο Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού

Ξεκίνησαν εγγραφές στο Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού

 Το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ. αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς φορείς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος κινητοποιείται άμεσα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Στήριγμα και κινητήριος δύναμη του υπήρξε η σύμπραξη της κοινωνίας με την ανιδιοτελή και γενναία προσφορά των εθελοντών που επιλέγουν να συμμετέχουν στο Σώμα.

Η σχολή εθελοντών Σαμαρειτών της Τρίπολης ξεκινά προγράμματα μαθημάτων και καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο έργο του Ε.Ε.Σ., να ενσωματωθούν στη δύναμη του Σώματος Σαμαρειτών.

Η εκπαίδευση στην σχολή Εθελοντών Σαμαρειτών διαρκεί 15 μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων γίνονται μαθήματα πρώτων βοηθειών, ενώ όσοι παρακολουθήσουν επιτυχώς όλο τον κύκλο μαθημάτων αποκτούν το πτυχίο του εθελοντή Σαμαρείτη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Τα μαθήματα προσφέρονται δωρεάν και απευθύνονται σε άτομα ηλικίας 18 έως 45 ετών, με απολυτήριο Λυκείου.

Τα μαθήματα δίνονται από το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Τρίπολης, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 43 και Δαρειώτου (παλιό δημαρχείο).

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός εδώ και 130 χρόνια, επιτελεί το σύνθετο και πολύπλευρο έγο του με την πολύτιμη και ανεκτίμητη εθελοντική συμμετοχή ευαισθητοποιημένων πολιτών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την ανακούφιση των ανθρώπινου πόνου.

Έλα και συ να συμμετέχεις. Έλα και συ να προσφέρεις. Οι εγγραφές ξεκίνησαν.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές www.samarites.gr

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...