Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εγκαινιάστηκε πλατεία στην Τρίπολη | Τζιούμης: «Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τον ιστορικό συνοικισμό Κολοκοτρώνη» (εικόνες)

Εγκαινιάστηκε πλατεία στην Τρίπολη | Τζιούμης: «Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τον ιστορικό συνοικισμό Κολοκοτρώνη» (εικόνες)

Τα εγκαίνια της πλατείας του Συνοικισμού Κολοκοτρώνη Τρίπολης, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022.


Ο αγιασμός τελέστηκε, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για το έργο το οποίο θα απολαμβάνουν οι κάτοικοι της περιοχής μας.

Στην ομιλία του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης είπε: «Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τον ιστορικό συνοικισμό Κολοκοτρώνη, διότι παραδίδεται στους πολίτες μια όμορφη πλατεία. Είναι σημαντική μέρα διότι η πλατεία ήταν ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων. Η προσπάθεια της μελέτης είχε ξεκινήσει από τη δεκαετία του 2000, από τον τότε Δήμαρχο κ. Κοτσιάνη. Πέρασε από χίλια κύματα και αισθάνομαι τυχερός που το έργο ολοκληρώθηκε και παραδίδεται στη δική μου θητεία.
Πρόκειται για ένα έργο που εντάχθηκε και χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ευχαριστώ για τη συνεργασία την Περιφερειακή Αρχή και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας. Να ευχαριστήσω την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας που έκανε τη μελέτη και τη δημοπρασία, καθώς και τον ανάδοχο του έργου.
Είναι παράκληση οι κάτοικοι να προστατέψουν την πλατεία, έτσι ώστε να τη χαιρόμαστε για πολλά χρόνια.
Καλορίζικη η πλατεία και να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν για το έργο αυτό».

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος είπε ότι «είναι σημαντική η ημέρα να παραδίδουμε εγκαίρως ένα άρτιο έργο. Η προσπάθεια που κάνουμε όλοι είναι να αξιοποιούνται αποτελεσματικά οι πόροι του ΕΣΠΑ. Η συνεργασία που έχουμε με τον Δήμο Τρίπολης είναι απρόσκοπτη. Με χρήματα του ΕΣΠΑ κατασκευάζεται η κεντρική πλατεία της Τρίπολης, ενώ δημοπρατήθηκε ένα μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στον Δήμο Τρίπολης.»

13 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 09:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέατρο Σκιών! Νταριο Φω! και βάλε! Το δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στο άλογο. Το δύσκολο είναι να ξεκαβιλέψεις!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 00:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατά Ματθαίω....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 00:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Δήμαρχε όπως πάντα φρου-φρου και αρώματα!!!
    Κοίτα φτιάξε κανένα δρόμο και κάνενα πεζοδρόμιο να μπορεί να περάσει καμία μάνα με το καρότσι παιδιού που έχεις παλουκώσει όπου βρεις ταμπέλες οδικής σήμανσης και θα σου φέρω εγώ ένα καρούλι κορδέλα της επιθυμίας σου να την κόβεις για χρόνια να ευχαριστιεσαι!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 23:44 Σύνδεσμος σχολίου

    ευλογησον δεσποτα!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 23:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Προεξάρχοντος του Δέσποτα, του κ. Λαμπρόπουλου, του κ. Δημάρχου του κ. Λαγού του κ.Κοσκινά..... Όλα μια παρωδία, σε καιρούς που ο κόσμος λοιμοκτονελι και αλλάζει..Για λύπηση είσαστε!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 23:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολαι οι αρχαι του τόπου ήταν παρούααι. !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 22:37 Σύνδεσμος σχολίου

    20:45 Ρε όσα δελτία και να βγάλει, ότι κι΄αν κάνει, η σημερινή εμφάνιση θυμίζει ΤΟΝ ΣΤΕΛΛΑΡΑ!!! Είσαι μικρός και τον ξέρεις, γυρνούσε την Ελλάδα μ΄ένα μυστρί και θεμελίωνε έργα. Ρώτα το πατέρα σου να σου πει ποιος ήταν ο Στελλάρας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 20:45 Σύνδεσμος σχολίου

    @19.33 Καλά κάνει ρε και βγάζει δελτία τύπου. 1000 την ημέρα μπορεί να βγάζει; Έτσι για να σας μπει στο μάτι μερικών. Κι ο προηγούμενος που έβγαζε λιγότερα τι καταλάβαμε; Μηδεν από μηδέν ίσον μηδέν. Ούτε πρόκα δεν κάρφωσε σε 5 χρόνια. Σκασίλα μου λοιπόν κι αν βγάζει δελτία τύπου κάθε ένα λεπτό. Εμένα με ενδιαφέρει που 2,5 χρόνια τώρα και δρόμοι έχουν ασφαλτοστρωθεί και πεζοδρόμια φτιάχνονται και το υπόλοιπο κέντρο πεζοδρμείται και η κεντρική πλατεία θα αναπλαστεί και η πλατεία Κολοκοτρώνη παραδόθηκε και οι περισσότερες παιδικές χαρές αποκαταστάθηκαν και θα γίνουν φαντάζομαι κι ακόμα περισσότερα τον υπόλοιπο 1,5 χρόνο. Η πόλη έχει αρχίσει να σουλουπώνεται. Μόνο οι μίζεροι, οι δυσκοίλιοι και οι κακομοίρηδες που γκρινιάζουν επί μονίμου βάσεως δεν το βλέπουν. Θέλεις με ελλείψεις; Με ελλείψεις. Και τι θα πει τι γίνεται στην υπόλοιπη πόλη; Χαίρω πολύ. Όλοι κυκλοφορούμε και βλέπουμε τι γίνεται. Ποιός λογικός περιμένει να φτιαχτεί όλη η πόλη μέσα σε 4 χρόνια και πολύ περισσότερο μέσα σε 2,5 χρόνια, όταν δεν την είχε ακουμπήσει κανείς από το 2012 που είχε πεζοδρομηθεί το κέντρο επί Σμυρνιώτη; Και η γειτονιά μου είναι γεμάτη λακούβες εδώ και 20 χρόνια, όπως και πολλές άλλες. Και λοιπόν; Τι θέλεις να πεις; Εμείς δηλαδή στις υπόλοιπες γειτονιές της πόλης που κάνουμε υπομονή είμαστε μαλ@@@ κι εσύ είσαι ο έξυπνος;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 19:53 Σύνδεσμος σχολίου

    19:24 Ναι, μπας και δεν μνημονεύσουμε τον μπανάνα

  • Τάκης
    Τάκης Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 19:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Δήμαρχος των δελτίων τύπων , για κάντε μια βόλτα στην υπόλοιπη πόλη να δείτε τι γίνεται...

  • Νίκος
    Νίκος Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 19:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Η μελέτη είχε ξεκινήσει από τον Σμυρνιώτη, μην ξεχνάμε και τους προηγούμενους γιατί εάν δεν είχαν ξεκινήσει αυτοί τις διαδικασίες δε θα γίνονταν σήμερα εγκαίνια...

  • ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΑΛΗΘΕΙΑ Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 15:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΖΟΥΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...