Menu
RSS
Τρίτη, 28/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παρεμβάσεις στο χώρο γύρω από το εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτου για να γίνει επισκέψιμος και πιο λειτουργικός ετοιμάζει ο Δήμος (vd)

Παρεμβάσεις στο χώρο γύρω από το εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτου  για να γίνει επισκέψιμος και πιο λειτουργικός ετοιμάζει ο Δήμος (vd)

Απόψε και αύριο εορτάζεται ο Άγιος Διονύσιος ο Αεροπαγίτης που είναι προστάτης των Δικαστικών. Στην περιοχή μας η γιορτή θα γίνει στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτου, που είναι δίπλα στον Άγιο Βλάσση. Η προσπάθεια για να γίνει αυτό το εκκλησάκι ξεκίνησε το 1970 και ολοκληρώθηκε το 2000, τόνισε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος!

Ο δικαστικός υπάλληλος Δημήτρης Αρμόνης είπε ότι μέσω του Σεβασμιότατου ζητούν από τον Δήμαρχο Τρίπολης να αναλάβει ο Δήμος Τρίπολης να φτιάξει τον περιβάλλοντα χώρο, με κυβόλιθους, μάντρες και φωτιστικά.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης είπε ότι για το αίτημα αυτό ότι είναι υποχρέωση του δήμου να συμβάλλει ώστε αυτό το έργο που έχει γίνει με εθελοντική εργασία, να ολοκληρωθεί και να είναι επισκέψιμο και λειτουργικό. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...