Menu
RSS
Δευτέρα, 27/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρωτόγνωρη εμπειρία μία βόλτα στην Τρίπολη «με άλλα μάτια» (εικόνες-βίντεο)!

Πρωτόγνωρη εμπειρία μία βόλτα στην Τρίπολη «με άλλα μάτια» (εικόνες-βίντεο)!

Μια διαφορετική βόλτα έκαναν το απόγευμα της Παρασκευής, όπως ήταν προγραμματισμένο, στο κέντρο της πόλης, κάποιοι συμπολίτες μας, φορώντας μάσκα, συνοδευόμενοι από τον εκ γενετής τυφλό Αντιδήμαρχο Ιλίου, Βαγγέλη Αυγουλά και το λευκό του μπαστούνι.

Κάτοικοι της Τρίπολης, αφού φόρεσαν τη μαύρη μάσκα, που τούς έδωσε ο Β. Αυγουλάς, έπιασαν το χέρι του και τον ακολούθησαν, βασισμένοι κυρίως στην ακοή τους, όπως δήλωσαν.

Βγάζοντας τη μάσκα, ήταν όλοι εντυπωσιασμένοι και συγκινημένοι αφού όπως υποστήριξαν έζησαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, που ποτέ δεν φαντάζονταν πόσο δύσκολο είναι να κυκλοφορείς στην πόλη σου "με άλλα μάτια"...

Από την πλατεία Αγίου Βασιλείου μέχρι την πλατεία Πετρινού τα εμπόδια που συνάντησαν ήταν πολλά, τα οποία βλέπουμε καθημερινά και κάνουμε καθημερινά (πχ παρκάρισμα), χωρίς να σκεφτόμαστε τα άτομα με ειδικές ανάγκες και πόσο πιο δύσκολη κάνει η αναισθησία μας την καθημερινότητα τους, διότι απλά εμείς τα έχουμε όλα δεδομένα...

Ο Β. Αυγουλάς, ακολουθώντας την διαγράμμιση για τους τυφλούς, συνάντησε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, έναν κάδο με μπάζα, ένα ποδήλατο και μια ταμπέλα και όλα αυτά μόνο από την μία πλατεία στην άλλη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...