Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τσιαμούλος για Τζιούμη: "Πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι, εκτός από εκείνον"

Τσιαμούλος για Τζιούμη: "Πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι, εκτός από εκείνον"

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της ουσίας” μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Ο κ.Τσιαμούλος σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, καυτηριάζοντας για ακόμα μια φορά το θέμα του συντονισμού του συμβουλίου, κάνοντας μάλιστα λόγο και για προσπάθεια φίμωσης της παράταξης του.

Για το θέμα της ΚΕΔΗΤ ανέφερε μεταξύ άλλων: “Ο κ.Τζιούμης έχει ξεφύγει στο θέμα του ψέματος. Πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι, εκτός από εκείνον. Στην ΚΕΔΗΤ υπήρχε μια καθυστέρηση, γιατί ο ίδιος αρνιόταν, να πάρει την ευθύνη”, ενώ συμπλήρωσε: “Σήμερα υπάρχουν εργαζόμενοι που μέχρι τις 25 του μήνα, πρέπει να πληρώσουν χρήματα που πήραν παραπάνω. Εγώ δεν είπα ότι δεν ήταν λάθος, που πήραν παραπάνω χρήματα. Τραγελαφικές οι απαντήσεις, που έδωσε η Δημοτική Αρχή στους εργαζόμενους. Δεν ξέρω, αν υπάρχει άλλη λύση, για να πληρωθούν αυτά τα χρήματα, αυτό ρώτησα και εγώ. Μακάρι να βρεθεί μια λύση.”.

“Για το Βοσυνιώτειο το έχουν κάνει γαργάρα. Και εκεί εργαζόμενους έχουμε”, δήλωσε στην συνέχεια ο κ.Τσιαμούλος.

Ακόμα ανέφερε: “Οι κωλοτούμπες έχουν το ονοματεπώνυμο του Κώστα Τζιούμη”.

Παράλληλα μίλησε για θέματα που αφορούν στο ΝΠΔΔ, για επιχορηγούμενα προγράμματα – χαρακτηρίζοντας αδιάφορο θεατή τον Δήμο, αλλά και τον πρωτογενή τομέα, έναν τομέα όπως όπως είπε ο κ.Τζιούμης έχει γράψει… “μηδέν”.

Ο κ.Τσιαμούλος μίλησε και για το θέμα της Δόριζας, αλλά και για την ανεξαρτητοποίηση του κ.Μαρκόπουλου. “Εμάς μας το είχε ανακοινώσει. Για τους λόγους, οτι ξέρετε, ξέρω. Ο Δήμος έχει τόσα προβλήματα και πιστεύω πρέπει να ασχοληθούμε με αυτά!”, τόνισε.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...