Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προσπάθεια επαναλειτουργίας του συνδέσμου Φιλολόγων Αρκαδίας

Προσπάθεια επαναλειτουργίας του συνδέσμου Φιλολόγων Αρκαδίας

Με σκοπό την επαναλειτουργία του συνδέσμου Φιλολόγων Αρκαδίας το προσωρινό συμβούλιο καλεί όλους τους φιλόλογους να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους για το σχηματισμό διοικητικού και εποπτικού συμβουλίου.

Ειδικότερα αναφέρουν: "Αγαπητοί συνάδελφοι, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την επαναλειτουργία του Συνδέσμου Φιλολόγων Αρκαδίας σε μια δύσκολη για τον κλάδο μας συγκυρία, αλλά και σε μια εποχή κρίσης αξιών, σας προσκαλούμε να δηλώσετε την υποψηφιότητά σας προκειμένου να καταρτίσουμε το ψηφοδέλτιο για το Δ. Σ. και το Ε. Σ. (Εποπτικό Συμβούλιο ) μέχρι τις 8 / 11/ 2013, ώστε να συμβάλουμε ως Σύνδεσμος με τη συνεργασία όλων στην αναβάθμιση του τόπου μας.

Οι υποψηφιότητες παρακαλούμε να σταλούν ηλεκτρονικά στο 2ο Γυμνάσιο Τρίπολης (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. υπόψη κας Κόκλα).

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλοι οι πτυχιούχοι φιλόλογοι, ανεξαρτήτως της εργασιακής τους ιδιότητας (δημόσιοι υπάλληλοι, ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί, αναπληρωτές, ωρομίσθιοι, κ.λ.π.).

Το προσωρινό συμβούλιο θα σας ενημερώσει εκ νέου για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Το προσωρινό συμβούλιο:

Κόκλα Καίτη

Κουππάρη Γεωργία

Παπαδάτου Διονυσία

Θανόγιαννη Χαρά

Καλοπίση Ελένη

Παναγοπούλου Πωλίνα

Μητροπούλου Μαρία"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...