Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στην Τρίπολη για την εισβολή των ΜΑΤ στην ΕΡΤ!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στην Τρίπολη για την εισβολή των ΜΑΤ στην ΕΡΤ!

Με τη σημερινή εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ η κυβέρνηση ολοκληρώνει μια απόλυτα πραξικοπηματική  ενέργειά της σε βάρος της ενημέρωσης και της δημοκρατίας που ξεκίνησε την 11 Ιουνίου. Δύο μέρες μετά το δώρο της κυβέρνησης στους ιδιώτες καναλάρχες, με τη δωρεάν παραχώρηση των νέων ψηφιακών αδειών, η μνημονιακή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ., λειτουργώντας εντελώς παράνομα, έγραψε μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της δημόσιας τηλεόρασης και της δημοκρατίας στον τόπο μας.

Λίγες μέρες πριν την επέτειο της εξέγερσης του Νοέμβρη του ’73  το δίλημμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ!

Ο λαός μας θα σταθεί απέναντι στην κατάλυση της νομιμότητας, στην υπονόμευση της Δημοκρατίας και θα υπερασπιστεί την αξιοπρέπειά του και τις ελευθερίες του.

Απαιτούμε την άμεση αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και την παράδοσή του στους εργαζόμενους της.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας καλεί όλους τους πολίτες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, σήμερα Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στη Πλατεία Πετρινού μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στις 6:30 το απόγευμα.

ΟΧΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...