Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επίσημη απόφαση | Πληρώνονται οι εργαζόμενοι της πρώην ΚΕΔΗΤ για τα παλιά δεδουλευμένα

Επίσημη απόφαση | Πληρώνονται οι εργαζόμενοι της πρώην ΚΕΔΗΤ για τα παλιά δεδουλευμένα

Στην έγκριση καταβολής επιχορήγησης στο ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης για την κάλυψη δαπανών μισθοδοσίας υπαλλήλων ΙΔΟΧ της πρώην ΚΕΔΗΤ που μεταφέρθηκαν στο Νομικό αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης είπε ότι «αυτό είναι η καταβολή των δεδουλευμένων που χρωστούσε η ΚΕΔΗΤ. Είναι 10 μήνες που χρωστούσαμε. Με αυτό το ποσό κλείνουμε όλες τις εκκρεμότητες που είχαμε απέναντι στους εργαζομένους.»

Ο Νίκος Τσιαμούλος δικαιωθήκαμε στο θέμα με την παρακράτηση χρημάτων για το ωράριο.  «Παρακρατήθηκαν χρήματα; Σας ετοιμάζουν αγωγή».

«Δεν αφορούσε αυτούς τους υπαλλήλους αυτό το θέμα» είπε ο κ. Τζιούμης. «Χρήματα δεν κρατήθηκαν από κανέναν. Εμείς κλείσαμε την ΚΕΔΗΤ και ξεπληρώσαμε τα χρέη όλα με δικά μας χρήματα. Το ξέρουν οι εργαζόμενοι. Κλείνει αυτό. Υπήρχαν πέντε υπάλληλοι στα ΚΔΑΠ που για πολλά χρόνια από λάθος υπηρεσίας πληρώνονταν 8ωρο και δούλευαν για 7 ώρες. Βάλαμε δικηγόρο και είπε ότι δεν μπορούσαν να χαριστούν αυτά τα χρήματα. Συμφωνήσαμε να κρατάμε 10% κάθε μήνα από το μισθό τους. Δεν μπορούσαμε να μην τα πάρουμε καθόλου».

«Ήταν η δική μου πρόταση» είπε ο κ. Τσιαμούλος κι αυτό εφαρμόστηκε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...