Menu
RSS
Τετάρτη, 29/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι επόμενες περιοδείες του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία

Οι επόμενες περιοδείες του ΣΥΡΙΖΑ
στην Αρκαδία

Την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012, από τις 10 το πρωί κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους βουλευτές Αντωνία ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ και Δημήτρη ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις Υπηρεσίες της Τρίπολης (ΟΤΕ, ΔΟΥ, ΕΛΤΑ).

p>Στις 8 το βράδυ κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον υποψήφιο βουλευτή Σαράντο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ, θα επισκεφθεί τα χωριά Λουκά, Σάγκα και Νεστάνη.

Στις 6 το απόγευμα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους βουλευτές Αντωνία ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ και Κώστα ΖΑΧΑΡΙΑ, θα επισκεφθεί τα χωριά Άνω Δολιανά, Καστρί και Άγιο Πέτρο.

Το Σάββατο 28 Απριλίου 2012, από τις 9 το πρωί κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους βουλευτές, θα επισκεφθεί τους χώρους της λαϊκής αγοράς και τα εμπορικά καταστήματα της Τρίπολης.

Στις 6 το απόγευμα, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον υποψήφιο βουλευτή Σαράντο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ και Δημήτρη ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ θα επισκεφθεί δημοτικά διαμερίσματα του πρώην Δήμου Φαλαισίας.

Στις 6 το απόγευμα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους βουλευτές Αντωνία ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ και Κώστα ΖΑΧΑΡΙΑ, θα επισκεφθεί τα χωριά Πράσινο, Θεόκτιστο, Δρακοβούνι, Κερπινή, Μυγδαλιά και Βαλτεσινίκο.

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2012, από τις 10 το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον υποψήφιο βουλευτή Σαράντο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα χωριά Δαβιές, Πιάνα, Αλωνίσταινα και Ροεινό.

Στις 10 το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους βουλευτές Αντωνία ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, Κώστα ΖΑΧΑΡΙΑ και Δημήτρη ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ θα επισκεφθεί τα χωριά Στεμνίτσα, Δημητσάνα και Βυτίνα.

Τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2012, στις 8 το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους βουλευτές Σαράντο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ και Αντωνία ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις Υπηρεσίες του ΙΚΑ Τρίπολης και στις 11 θα επισκεφθεί τη ΒΙ.ΠΕ.

Από τις 10 το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους βουλευτές Κώστα ΖΑΧΑΡΙΑ και Δημήτρη ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα χωριά Λαγκάδια, Σταυροδρόμι, Βυζίκι, Τρόπαια, Περδικονέρι, Σπάθαρη και Καλλιάνι. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...