Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι επόμενες εκδηλώσεις της Χορωδίας Τρίπολης

Οι επόμενες εκδηλώσεις της Χορωδίας Τρίπολης

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ καλεί τα τακτικά Μέλη της σε Γενική Συνέλευση, που, θα πραγματοποιηθεί στα εντευκτήρια της (Εθν. Αντίστασης - παλιό Δημαρχείο) τη Δευτέρα 2 Δεκέμβρη 2013 και ώρα 7:00 το βράδυ, με τα παρακάτω θέματα:

Διοικητικός, Οικονομικός και Καλλιτεχνικός Απολογισμός... μέχρι σήμερα.

Συζήτηση επί των πεπραγμένων... 

Διοικητικός, Οικονομικός και Καλλιτεχνικός Προγραμματισμός 2014

Συζήτηση επί των προγραμματιζομένων...

Ιδέες, απόψεις, προτάσεις... επί της περαιτέρω πορείας του Καλλιτεχνικού Σωματείου, γενικά...

*** Την Κυριακή 15 Δεκέμβρη 2013, το πρωί, η Χ. Τ. θα εορτάσει τον Προστάτη της, Άγιο Διονύσιο  «τον Ζακυνθινό», στο Μητροπολιτικό Ι.Ν. του Αγίου Βασιλείου, με Αρτοκλασία. Τη Θεία Λειτουργία θα ερμηνεύσει το Μικτό Τμήμα του Καλλιτεχνικού Σωματείου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα προσφερθεί καφές και γλυκίσματα στο Μ. Καφενείο... Παρακαλείται το ευλαβές εκκλησίασμα της πόλης και το φιλότεχνο κοινό, όπως προσέλθει...

*** Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ της Χ.Τ. θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο, τη Δευτέρα 30 Δεκέμβρη 2013 και ώρα 8:00 το βράδυ. Θα λάβουν μέρος και τα τρία τμήματα του Σωματείου: η ΜΙΚΤΗ Χορωδία με Mo τον Μιχ. Γαργαλιώνη, η Νεανική Γυναικεία LAVITA με Μο την Ελένη Αλεξοπούλου και η Παιδική "τα ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ" με Μο τον Διονύση Καραφωτιά.

*** Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ώρα 12:15 το μεσημέρι, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, η Χ.Τ. κόβει την ΠΙΤΑ της στα νέα εντευκτήρια της (Εθν. Αντίστασης - παλιό Δημαρχείο)... Πρόκειται, για την 1η Πίτα Συλλογικού Φορέα στην Ελλάδα που κόβεται για το 2014! Παρακαλούνται οι Αρχές και το Κοινό της πόλης, όπως προσέλθουν,  μαζί με τα Τακτικά και Καλλιτεχνικά Μέλη αλλά και τους Φίλους του Σωματείου.

*** Το Σαββατόβραδο της 7ης Δεκεμβρίου 2013, το Μικτό Τμήμα της Χ.Τ. συμμετέχει στο Φεστιβάλ Μαρκόπουλου Αττικής με την ομώνυμη Χορωδία συν αυτές, του Λαυρίου και της Νέας Κίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...