Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υποσχέσεις ότι κανείς δεν θα πειράξει τη ΔΕΥΑ Τρίπολης, αλλά ποιος μπορεί να κοιμάται ήσυχος;

Υποσχέσεις ότι κανείς δεν θα πειράξει τη ΔΕΥΑ Τρίπολης, αλλά ποιος μπορεί να κοιμάται ήσυχος;

Μεγάλη αγωνία και αναστάτωση προκάλεσαν στους εργαζομένους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Τρίπολης (ΔΕΥΑΤ) τελευταία δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο για κλείσιμο ΔΕΥΑ!

Άμεσα υπήρξε κινητικότητα και την Τρίτη το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΕ ΔΕΥΑ), στην οποία Αντιπρόεδρος είναι ο Τεχνικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΤ Κώστας Μανδρώνης συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκο και στη συνέχεια μα συνεργάτες του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Εκεί, τους διαβεβαίωσαν ότι τα δημοσιεύματα είναι ανυπόστατα, δεν υπάρχει καμία σκέψη για κλείσιμο των ΔΕΥΑ και ότι στην διυπουργική επιτροπή για την κινητικότητα-διαθεσιμότητα-απολύσεις δεν αναφέρθηκαν ΔΕΥΑ.

Όλα αυτά αναφέρθηκαν την Τετάρτη σε όλους τους εργαζομένους της ΔΕΥΑΤ, σε γενική συνέλευση, που έγινε μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι εργαζόμενοι άκουσαν με ικανοποίηση τις κυβερνητικές απαντήσεις, όμως σε κάθε περίπτωση, όλοι γνωρίζουν ότι στην περίοδο του μνημονίου, ποτέ και κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Δεν αποκλείεται λοιπόν οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΤ να πιέσουν τη δημοτική αρχή για σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα στήριξης της ΔΕΥΑ με ψήφισμα που θα σταλεί στα αρμόδια υπουργεία και θα ανακοινωθεί στον τύπο.

Επίσης, να πιέσουν τους τοπικούς βουλευτές να πάρουν θέση υπέρ της ΔΕΥΑ με ανακοινώσεις και πιέσεις στα αντίστοιχα υπουργεία.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι είναι σε επαγρύπνηση…

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...