Menu
RSS
Δευτέρα, 03/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημοτικό Συμβούλιο - Συγχαρητήρια Σμυρνιώτη σε Παυλή για τη νίκη του στις εκλογές

Δημοτικό Συμβούλιο - Συγχαρητήρια Σμυρνιώτη σε Παυλή για τη νίκη του στις εκλογές
Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η πρώτη μετεκλογική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης. Αρχικά, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κώστας Ταλούμης ευχήθηκε συγχαρητήρια στον Δημήτρη Παυλή και στην παράταξη του και του είπε να έχει καλή πορεία στα δρώμενα της πόλης και του δήμου.

Στη συνέχεια, ο απερχόμενος Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης, με τη σειρά του, συνεχάρη τον Δημήτρη Παυλή και την παράταξη του για το εκλογικό αποτέλεσμα. Και προσέθεσε ... «Να καλωσορίσω τους νεοεκλεγέντες που είναι σήμερα μαζί μας και να ευχηθώ ό,τι καλύτερο για την πορεία. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχουμε κάποια τρέχοντα θέματα να αντιμετωπίσουμε σε αυτούς τους 2,5 μήνες, όπως η πυροπροστασία και η πιστοποίηση των παιδικών χαρών. Είναι δύσκολο να πετύχουμε προδιαγραφές και κάποια όργανα που δεν μπορούν να συντηρηθούν θα φύγουν από τις παιδικές χαρές.

Για το καλοκαίρι έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο θέματα, το ένα είναι προχωρήσουμε σε δύο κανονιστικές μία για την Τεγέα και μία για το Λεβίδι με βάση τις νέες διατάξεις και το άλλο είναι το Συνέδριο της Παναρκαδικής και πρέπει να βρούμε μία μικρή πίστωση για να συμμετάσχουμε. Ίσως κάνουμε δύο συμβούλια μέχρι το τέλος Αυγούστου».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής ο οποίος ευχαρίστησε τον Γιάννη Σμυρνιώτη για τις ευχές και τόνισε ότι «θα γίνει κάθε προσπάθεια για να προχωρήσει ο Δήμος και να έχει μία θητεία που θα αλλάξει την εικόνα της πόλης και της περιφέρειας. Βέβαια απαιτείται η στήριξη όλων. Αιρετοί είμαστε, μόνιμοι δεν είμαστε».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...