Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Π. Παπαχρόνης: «Η μείζονα αντιπολίτευση δεν έχει ζητήσει ούτε μία συγγνώμη από τους δημότες για τα σκουπίδια»

Π. Παπαχρόνης: «Η μείζονα αντιπολίτευση δεν έχει ζητήσει ούτε μία συγγνώμη από τους δημότες για τα σκουπίδια»
Ο δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης Παναγιώτης Σπύρου Παπαχρόνης, με γραπτή του δήλωση, παίρνει θέση στο ζήτημα που έχει προκύψει με τα απορρίμματα και ιδίως στον τρόπο με τον όποιο χειρίζεται το ζήτημα η μείζονα αντιπολίτευση.


Στη δήλωσή του, ο Π. Ππαχρόνης αναφέρει: «Μετά και τη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας στις 22/9/2014, θα ήθελα να εκφράσω την λύπη μου, διότι, δεν έχω ακούσει καθόλου μέχρι και σήμερα, από τη μείζονα αντιπολίτευση, ούτε μία συγνώμη για την κατάσταση την οποία παραλάβαμε και στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος της Τρίπολης σχετικά με το πρόβλημα των σκουπιδιών, καθώς είναι καθολικά υπεύθυνη.

Και είναι υπεύθυνη, διότι κατάφερε να κάνει δύσπιστους ΟΛΟΥΣ τους δημότες Τρίπολης απέναντι στην λειτουργία ενός προσωρινού σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων, μιας κι εκείνοι ως διοίκηση του δήμου απέτυχαν παταγωδώς στην λειτουργία του όταν το επιχείρησαν, μετατρέποντας τον έτσι σε παράνομο Χ.Α.Δ.Α...(βλ Αγία Τριάδα).

Το μόνο που τους απασχολεί, απ’ ό,τι φαίνεται, είναι να κάνουν υποδείξεις, ότι οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας, είμαστε "μικροί " και "πως πρέπει να μάθουμε πρώτα" για να μιλήσουμε, ή να προσφωνούν συναδέλφους με υποκοριστικά των ονομάτων τους θέλοντας ανεπιτυχώς να τους μειώσουν και άλλα τέτοια φτηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα... Ας μας πει κάποιος απ αυτούς, πώς και πού σπούδασαν πολιτική για την τοπική αυτοδιοίκηση, για να σκεφτούμε εάν θα πάμε να φοιτήσουμε κι εμείς!!!.....προφανώς και δείχνουν πως αντιλαμβάνονται ως επάγγελμα την πολιτική στην τοπική αυτοδιοίκηση...

Προσωπικά εγώ ΔΕΝ την αντιλαμβάνομαι έτσι και με προσβάλλει να έχω ως κριτήριο λόγου στο δημοτικό συμβούλιο, χρονικές θητείες και άλλα τέτοια επικοινωνιακά παιχνιδάκια που χρησιμοποίησαν οι συνάδελφοι της μείζονος αντιπολίτευσης....Για να μην βιαστεί κάποιος και μου αναφέρει πως : «το μικρόφωνο είναι εκεί , γιατί δεν έχω μιλήσει;», θα τον προλάβω λέγοντας του, πως θα μιλήσω και εγώ αλλά και ο καθένας από εμάς, όποτε ο ίδιος κρίνει ότι πρέπει να το κάνει, χωρίς αυτό να επιτρέπει σε κανέναν να το εκλάβει χρησιμοποιεί ως αδυναμία μας.

Είναι κατάντια, δυστυχώς, ελλείψει σοβαρών επιχειρημάτων, να καταφεύγουν σε τέτοιου είδους τεχνάσματα... Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι της προηγούμενης διοίκησης του δήμου Τρίπολης, τολμήστε μια φορά , σε ένα τέτοιο θέμα μείζονος σημασίας όπως είναι τα σκουπίδια, να αποδεχτείτε τις μεγάλες και ιστορικές ευθύνες σας και μην αγορεύετε απλά για να το κάνετε...Έστω και από τα έδρανα της αντιπολίτευσης...Καλό θα είναι και για εσάς αλλά κυρίως για τους δημότες τους οποίους λέτε πως υπηρετείτε.

Υ.γ. Ο δήμαρχος μας κύριος Παυλής, εξ αρχής είχε εξηγήσει δημόσια τον τρόπο που θα λειτουργεί ο σταθμός μεταφόρτωσης.. Όπου κι αν έγινε η μεταφόρτωση τις προηγούμενες μέρες, έχει αποδειχθεί στην πράξη,-κι όποιος θέλει ας το αμφισβητήσει με επιχειρήματα- πως ΔΕΝ έμεινε μετά το πέρας των μεταφορτώσεων ΚΑΝΕΝΑ απολύτως σκουπίδι στα σημεία εκείνα και ο δήμαρχος πως είναι συνεπής σε αυτά που είχε πει!!

Αυτό θα περίμενα να το αναγνωρίσουν οι συνάδελφοι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, (μιας και λένε πως τα σωστά θα τα επικροτούν) αλλά δυστυχώς ,μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί...»

16 σχόλια

  • κωστας
    κωστας Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 18:17 Σύνδεσμος σχολίου

    γ+α, γα , τ+α, τα ολο μαζι?

  • ΣΣΣΣ
    ΣΣΣΣ Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 14:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδί μου, τα σωστά βεβαίως και τα επικροτούμε!
    Μόνο που δεν έχω καταλάβει ακόμα για ποιο σωστό πράγμα μιλάς. Ποιο είναι το καλό που έκανες εσύ και ο Παυλής??? Το ότι επιλέξατε να βρωμίσει η πόλη, μόνο και μόνο για να μη χρησιμοποιηθεί ένας μη νόμιμος χώρος??? Και στο κάτω κάτω ρε μεγάλε, βρες τον νόμιμο χώρο και μετά να σε χειροκροτήσουμε.
    Μέχρι τώρα ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ γράφει ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.

  • Δήμος
    Δήμος Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 01:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε Παπαχρόνη δε μας είπατε τι σας έταξε εσάς ο κύριος Παυλής και βγήκατα να τον υπερασπιστείτε?
    Εχετε ασχοληθεί ποτέ με τα κοινά πάλι?
    Εχετε ιδέα για τη διαχείριση των απορριμμάτων και τη νομοθεσία.
    Πηγαίνετε να διαβάστε λιγάκι και μην παπαγαλίζετε την κασέτα του αφεντικού σας.

  • Κωνσταντίνα
    Κωνσταντίνα Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 01:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλούν για αλαζονεία οι άνθρωποι του κυρίου Παυλή?
    Εχουν δει τις φάτσες τους και τη συμπεριφορά τους στο δημοτικό συμβούλιο που απαγορεύουν στους πάντες να μιλούν?
    Εχουν δει πως περπατάνε στο δρόμο?
    Εχουν δει πως αντιμετωπίζουν τον κόσμο , χειρότερα και από τα σκουπίδια?
    Εάν υπολόγιζαν τους δημότες δε θα τους συμπεριφέρονταν έτσι για να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους και μόνο συμφέροντα.

  • Ελένη
    Ελένη Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 01:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Η χωματερή της Αγίας Τριάδας θα αποκατασταθεί μαζί με αυτή των Φιλικών. Η απόφαση αυτή έχει παρθεί από όλο το δημοτικό συμβούλιο επί Σμυρνιώτη.
    Γι΄αυτό καλό θα είναι η νυν δημοτική αρχή να μην παραπλανεί τον κόσμο . Ας κοιτάξει τι θα κάνει αυτή με τις χωματερές που δημιουργεί τώρα σε κάθε γωνία της πόλης και ας αφήσει τις παπαρολογίες.

  • κωστας
    κωστας Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 19:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Αναθεμα αν μπορει να τα πει απεξω εστω και την περιληψη τους...

  • Κι ολο κλαίνε τα καβουρακια... ......
    Κι ολο κλαίνε τα καβουρακια... ...... Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 13:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλο ειρωνια και τπτ αλλο...Αλλα τωρα θα σας τα πουν ΟΛΑ ..σας αρέσει δεν σας αρέσει..... Γιατί μόνο έπαρση αλαζονία και ειρωνία ξέρατε 3,5 χρόνια..αλλά δεν πειράζει... θα συνηθίσετε στην αληθεια...!!

  • ταμ-τουμ
    ταμ-τουμ Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 11:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ανικανος εναι ο Σμυρνιωτης που ανοιξε μια νεα χωματερη στην αγια τριαδα...ποιος μ@@@@@ θα πληρωσει τα προστοιμα του ιδιοκτητη του οικοπεδου??? ο Δημος και ολοι εμεις η μηπως ο γιαγκος ???

  • Θύμιος
    Θύμιος Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 09:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Παλικάρι μου η προηγούμενη δημοτική αρχή έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα για να βρεις εσύ και ο δήμαρχός σου μία έτοιμη ΚΥΑ, μία έκτακτη ανάγκη , ένα χώρος προσωρινής αποθήκευσης, 4800 τόνους πληρωμένους στη Φυλή και αδειοδότηση για συλλογή κομποστοποίηση και δεματοποίηση απορριμμάτων. Σας τα παρέδωσε όλα έτοιμα και εσείς τι κάνατε? Μία πόλη μπάχαλο μέσα σε 25 μέρες.
    Συγχαρητήρια !!!!

  • Νίκος
    Νίκος Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 09:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέλω να ελπίζω ότι δε θα βγουν και οι 24 σύμβουλοι του Παυλή να λένε βλακείες προκειμένου να υπερασπιστούν το δήμαρχό τους!!!
    Ας πάνε να διαβάσουν πρώτα τον περιφερειακό σχεδιασμό και ας τοποθετηθούν μετά.
    Ας ξυπνήσουν λίγο έστω και καθυστερημένα.
    Ας ενημερωθούν και ας σταματήσουν τους θεατρινισμούς αντιγράφοντας το δήμαρχό τους και τον κύριο Κακλαμάνο.

  • γειτονας
    γειτονας Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 08:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμ βέβαια... δεν βλέπεις γιούλη οτι 3 χρόνια η πόλη μας είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και λες οτι τώρα το πρόβλημα έγινε... πάρτε το χαμπάρι, όλοι θα χρεωθούν την ευθύνη που τους αναλογεί και πρώην και επόμενοι !!!αηντε!

  • γιούλη
    γιούλη Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 08:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τι είπαμε ασχολείστε εσείς κύριε Παπαχρόνη πέρα από το να παπαγαλίζεται τα κείμενα που σας γράφουν , τα οποία δεν ξέρω κι αν τα έχετε δει και απλώς ο Παυλής βάζει το όνομα σας ? Να βγεις στον κόσμο να τα πεις , στις γειτονιές της πόλης (να περάσεις και από την δική μου που κάνουν πάρτυ τα ποντίκια εδώ και 25 μέρες), στα σχολεία, στο νοσοκομείο και βασικά να μην ξεχάσεις το ΙΚΑ που το κάνατε χωματερή . Για να σε δω παλικάρι μου

  • Γιώργος
    Γιώργος Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 06:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Απο που ξεφύτρωσες εσυ ρε μεγάλε αντε πηγαινε απο εκεί
    Και άφησε μας στην φτώχεια μας μεγάλο συμβουλε.

  • ειρωνικοποιος
    ειρωνικοποιος Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 00:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ε ρε φιλαρακια , εχετε πολυ γελιο εσεις οι δυο!! εκτος απο ειρωνικα σχολια γραψτε και τπτ της προκοπης..η μονο αυτο εχετε????? τελικα σωστο το ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ..ΚΑΙ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΟΟΛΥ περααα !!!

  • ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
    ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 00:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΚΥΡΟΣ !!!ΣΕ ΜΑΛΩΣΑΝΕ??ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ,ΒΡΩΜΙΣΑΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ .ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ...ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ...!!!

  • ανώνυμος
    ανώνυμος Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 00:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΩΣΤΟΝΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΕΣΥ 25 ΗΜΕΡΕΣ ? ΤΩΡΑ ΣΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ? ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...