Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Κέντρο Πρόληψης με δική του εκπομπή στο Δημοτικό Ραδιόφωνο!

Το Κέντρο Πρόληψης με δική του εκπομπή στο Δημοτικό Ραδιόφωνο!
Από την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη» σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, αποκτά τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή.


Η εκπομπή «Το Κέντρο Πρόληψης στο Ραδιόφωνο» θα φιλοξενείται στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης κάθε Τρίτη και ώρα 3-4 το μεσημέρι.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης κ. Δημήτρης Βόσνος, στόχος είναι να αποτελέσει η εκπομπή αυτή έναν ακόμη δίαυλο επικοινωνίας με τους εφήβους, τους νεαρούς ενήλικες, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, την ευρύτερη κοινωνία.

Εξάλλου, ο ρόλος των Μ.Μ.Ε. είναι αδιαμφισβήτητα μεγάλος και σημαντικός στη διαμόρφωση της στάσης της κοινής γνώμης γενικά και ειδικά απέναντι στο πρόβλημα της χρήσης ουσιών και της εξάρτησης γενικότερα.

Στην πορεία ευελπιστούμε να ενεργοποιήσουμε και να αξιοποιήσουμε τις εμπλεκόμενες στις δράσεις μας κοινωνικές ομάδες-στόχους, εκπρόσωποι των οποίων θα μπορούν να έχουν το δικό τους βήμα και να συμβάλλουν από τη δική τους οπτική στην αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων.

Μέσω τις αλληλεπίδρασης και του ανοιχτού διαλόγου που θα επιδιώξουμε να αναπτυχθεί με όλους εκείνους που ασχολούνται με τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και των εφήβων αλλά κυρίως με τους ίδιους τους νέους θα θέλαμε να αναπτυχθούν οι δυνατότητες επικοινωνίας και να επιτευχθεί η κοινή προσδοκία, που δεν είναι άλλη από τη προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας των νέων και την υιοθέτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...