Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σταμάτης Αδαμόπουλος: «Γιατί συμφωνήσαμε να πάνε τα σκουπίδια στον Άγιο Βλάση» (vd)

Σταμάτης Αδαμόπουλος: «Γιατί συμφωνήσαμε να πάνε τα σκουπίδια στον Άγιο Βλάση» (vd)
Ο γνωστός επιχειρηματίας, Σταμάτης Αδαμόπουλος, μιλά για πρώτη φορά δημοσίως και το κάνει στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία», για την απόφαση της οικογένειάς του, να συμφωνήσει να πάνε τα σκουπίδια της Τρίπολης, στην ιδιωτική τους έκταση, που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Βλάση.


Να τονίσουμε ότι πρόκειται για δύο συνεχόμενα ακίνητα, το ένα ιδιοκτησίας της συζύγου του Σταμάτη Αδαμόπουλου (Κωνσταντίνα) και το άλλο ιδιοκτησίας ου κουνιάδου, Χρήστου Κόλλια.

Αρχικά, αποκάλυψε ότι το περασμένο Σάββατο έγινε η πρώτη επαφή με τον Αντιδήμαρχο, Ηλία Τότση και η πρώτη αντίδραση του κ. Αδαμόπουλου ήταν αρνητική. Όταν ο Αντιδήμαρχος του εξήγησε ότι δεν θα γίνει μία χωματερή και ότι τα σκουπίδια θα παραμένουν εκεί λίγες μέρες, θα μπαίνουν σε σάκους και θα μεταφέρονται στην Κόρινθο, τότε κάμφθηκαν οι επιφυλάξεις.

«Εγώ έχω 4 εγγόνια, δεν μπορώ να τα βλέπω κάθε μέρα να έρχονται σε επαφή με τα σκουπίδια» είπε ο Σταμάτης Αδαμόπουλος ο οποίος υπογράμμισε ότι δεν τέθηκε καν θέμα οικονομικό, «μου είπαν τα χρήματα που δίνει ο δήμος και συμφωνήσαμε».

Αυτό που ζητήθηκε από το Δήμο –όπως αναφέρει ο γνωστός επιχειρηματίας- είναι να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα και να φεύγουν τα σκουπίδια, να μην παραμένουν εκεί.

«Πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει επίπτωση στο περιβάλλον. Είναι ένα χωράφι αόρατο. Αν κάποιος δεν το ξέρει, δεν μπορεί να το βρει. Υπάρχει ένας τεράστιος λάκκος από τη λειτουργία του λατομείου. Είναι κατάλληλος για την προσωρινή τοποθέτηση σκουπιδιών, για να μπαίνουν μετά σε σάκους και να φεύγουν για την Κόρινθο.
Πήραμε την απόφαση πιστεύοντας ότι συμβάλλαμε στην επίλυση ενός πολύ σημαντικού προβλήματος που υπάρχει στην πόλη» είπε. 

11 σχόλια

  • ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΦΑΛΑΝΘΟΥ
    ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΦΑΛΑΝΘΟΥ Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 20:16 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΙΛΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΒΡΟΜΙΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
    ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΦΑΛΑΝΘΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ .ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΔΟΧΟΜΕΝΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ , ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΙΝΑΛΟΥ (ΣΥΛΙΜΝΑ,ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΑΓΓΟΥ,ΜΑΝΤΕΙΚΑ ,ΒΟΥΝΟ ΤΣΙΡΑ ).ΕΧΟΝΤΑΣ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ , Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ !
    ΦΙΛΕ ΣΤΑΜΑΤΗ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙ , ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΣΙΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΤΑ . ΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΡΙΣΚΟ !

  • μασαδοροι
    μασαδοροι Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 15:17 Σύνδεσμος σχολίου

    κυριε Αδαμοπουλε δεν εχετε να απολογηθειται σε κανεναν! καλα κανατε και το δωσατε! μην διαβαζεται κανενα απο τα σχολια πιο κατω! ειναι ολοι τους υποκινουμενοι! επιτελουσ να δωθει τελοσ σε αυτο το θεμα! ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ξερετε ολοι αυτοι σταματησαν την μασα η καλυτερα τους την εκοψε ο παυλησ

  • Τωρα!!!
    Τωρα!!! Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 13:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανοίξτε το Πλάτωμα ΤΩΡΑ!!!!!!!!
    Μια υπογραφή χρειάζεται λόγω έκτακτης ανάγκης και δεν υπάρχει κανένα πρόστιμο, μην κοροιδεύετε τον κόσμο. Απλά δεν θέλετε να το κάνετε!!!!!!

  • Ευθύνες
    Ευθύνες Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 11:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν ανάψει φωτιά-δεν μιλάω καν για ζημιές και για κάψιμο σπιτιών- θα έχεις ποινικές ευθύνες μαζί με τους ενοικιαστές σου! Καλόν ύπνο!
    Συμβουλή: Αφού νοιάζεσαι, και σωστά, για την πόλη, άσε να φύγουν αυτά τα...χολεριάρικα -άσχετα αν μετά θα τα πιει η περιοχή του νοσοκομείου και όχι μόνο με το νερό...αυτό είναι άλλο καπέλο, με πολλούς λαγούς όμως μέσα- και μετά σταμάτα τη μίσθωση! Να αναγκαστούν να βρουν ΛΥΣΗ!!!!!

  • Χαμός!
    Χαμός! Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 11:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Αόρατο το χωράφι, αόρατος και ο υδατόπυργος(υπόψιν είναι παραΚΑΤΩ από το νταμάρι).....τον ειδικό τάπητα για τη μόλυνση του εδάφους τον έβαλαν τελικά ή είναι ακριβός;;;;;;; Τι σου είπαν....ή δε ρώτησες;;;;Λογικά δεν ρώτησες, γιατί από ότι βλέπω από το κείμενο οι γνώσεις σου σε αυτά τα θέματα είναι νηπιακές!

  • ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 09:16 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ poy perna ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ;
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΠΝΕΟΥΝ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣQ
    ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΑΛΙ ΔΕ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ;
    ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΟΥ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΕΣ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΧΩΡΑΦΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ:

  • Δούλεμα
    Δούλεμα Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 23:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι καλά που τα λέει, αρνήθηκε και τον έπεισαν με το επιχείρημα ότι θα μένουν λίγες μέρες και θα φεύγουν για Κόρινθο.....ποιον νομίζουν ότι κοροιδεύουν;;;
    Εν τω μεταξύ το πιο βολικό μέρος όπου μπορεί εύκολα να γίνεται μεταφόρτωση για.....Κόρινθο είναι οι στροφές του παλιού δρόμου απέναντι από τον Αγ. Βλάση! Λαμπρά!
    Να συνεχίσω; Το μέρος λοιπόν είναι μέσω του παλιού δρόμου και μετά στρίβει πάλι κάτω, και είναι ακριβώς πίσω από το δασάκι που βλέπει κανείς ακριβώς επάνω από τη μεγάλη στροφή-πέταλο που οδηγεί στον ΑΓ. Βλάση....Τώρα αυτό Συλίμνα δεν το λες ούτε κατά προσέγγιση....Αν δεν είχε λοιπόν τα δέντρα θα ήταν μια χαρά ορατότατο το στολίδι μας!
    Απο χωρητικότητα; Να φαν και οι κότες: Το είπε άλλωστε και ο Παυλής, έχει κάτι ξέφωτα εκεί μέσα στο δάσος...να βάζουμε τους σάκους. Ο λάκκος επίσης δεν είναι μια γούβα όπως τη φαντάζονται κάποιοι, από τη μια πλευρά είναι ο φαγωμένος κάθετος βράχος του νταμαριού, και το υπόλοιπο είναι σαν πλατειούλα ίση με δυο μεγάλα σπίτια που δεξιά κι αριστερά έχει δέντρα!
    Τέλος, δεν νομίζω ότι ο κύριος είναι περιβαλλοντολόγος για να εκφέρει άποψη για τη μόλυνση!
    Αυτά τα ολίγα!

  • Γιώργος.
    Γιώργος. Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 21:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Άμα δεν τίθεται οικονομικό θέμα κάντε το δωρεάν παραχώρηση . αφού είναι για το καλό της οικογένειας σας

  • Τι παίζεται;
    Τι παίζεται; Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 21:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Στον Αγ. Βλάσση δεν θα σας περάσει και το ξέρετε εκ των προτέρων. Άλλα παιχνίδια παίζονται εδώ!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 19:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Άσε μας ρε Σταμάτη, δουλευόμαστε; και εγώ έχω εγγόνια και 20 στρέματα χέρσα αλλά δεν με πλησίασε κανένας να μου τα ζητήσει; και δεν είναι μέσα σε δάσος ούτε δίπλα σε υδατόπυργο !!! Εξξάλου σε πληρώνουν κιόλας, δεν το χάρησες για το καλό των εγγονιών σου !!!!

  • ΛΟΥΛΑΣ
    ΛΟΥΛΑΣ Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 19:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΡΤΖΙ - ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΚΑΙ ΛΟΥΛΑ.
    ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ !!!!!!!!!!.
    Ο ΟΚΤΑΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΜΟΥ, ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ, ΓΕΛΑΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ...!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...