Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αντίγραφο της κίνησης των λογαριασμών της ΚΕΔΗΤ ζητά ο Σμυρνιώτης που προειδοποιεί με Εισαγγελέα! (vd)

Αντίγραφο της κίνησης των λογαριασμών της ΚΕΔΗΤ ζητά ο Σμυρνιώτης που προειδοποιεί με Εισαγγελέα! (vd)
Έκτακτη συνέντευξη τύπου για τις εξελίξεις με την ΚΕΔΗΤ παραχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης.
Αρχικά είπε ότι «την τελευταία εβδομάδα ζούμε το θέατρο του παραλόγου», εξηγώντας ότι «από την προηγούμενη Κυριακή υπήρξαν δημοσιεύματα και εκτεταμένη παραφιλολογία για αναλήψεις επιταγών με στρογγυλά ποσά και αναλήψεις μετρητών από λογαριασμούς της ΚΕΔΗΤ. Ειδικά, αναλήψεις μετρητών απαγορεύονται, ενώ για επιταγές χρειάζονται αποφάσεις του συμβουλίου για να οριστεί υπόλογος κάποιος υπάλληλος».

Όσο για τη σημερινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΗΤ να οριστούν ορκωτοί ελεγκτές, ο πρώην Δήμαρχος είπε: «Νομίζω ότι το απλούστερο που θα μπορούσε να γίνει για να μην αιωρείται τίποτα, είναι μια απλή εκτύπωση της κίνησης λογαριασμών, που μπορεί να γίνει και μέσα από το γραφείο της ΚΕΔΗΤ.
Όσο το αφήνουν κι αιωρείται, προφανώς κάτι θέλουν να κρύψουν ή να καλύψουν. Δεν βλέπω καμία άλλη λογική εξήγηση».

Ενώ, αναφερόμενος στη δική του θητεία, είπε: «Το Σεπτέμβριο του 2015 αφήσαμε στην ΚΕΔΗΤ, περίπου 90.000 ευρώ, 35.000 ευρώ για προμηθευτές και 55.000 ευρώ για μισθούς και εισφορές δύο μηνών.

Επειδή, υπήρξαν καθυστερήσεις πληρωμών, ο κ. Κοκκινάκος (πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ) ζήτησε συγκεκριμένα στοιχεία που δεν του δόθηκαν και αναγκάστηκε το Νοέμβριο να παει στον κ. Εισαγγελέα για να πάρει Εισαγγελική παραγγελία. Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα δεν του τα έχουν δώσει τα στοιχεία».

Λίγο μετά, ο Γιάννης Σμυρνιώτης είπε: «Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται. Δεν μπορούμε να πετάμε την μπάλα στην εξέδρα και να μιλάμε για ορκωτούς ελεγκτές. Αν θέλουν ας κάνουν οποιαδήποτε έλεγχο, αλλά σήμερα το βράδυ να κάνουν μια απλή εκτύπωση για να φάνει αν υπήρξαν αναλήψεις μετρητών από τους λογαριασμούς της ΚΕΔΗΤ.

Πρέπει να κλείσει άμεσα αυτό το θέμα, οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση αφήνει σκιές για την Επιχείρηση που έχει αναλάβει και την Πολιτιστική Πρωτεύουσα.

Να βάλουν όσους ορκωτούς θέλουν, αλλά αυτό δεν λύνει το πρόβλημα και το αφήνει να αιωρείται.

Ελπίζω ότι στις αμέσως επόμενες ώρες αυτό μπορεί να δοθεί στη δημοσιότητα, αλλιώς θα μας αναγκάσουν για άλλη μία φορά στον κ. Εισαγγελέα για να μας δώσουν απευθείας από την τράπεζα την κίνηση των λογαριασμών, για να δούμε τελικά τι ισχύει.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

- www.kalimera-arkadia.gr

5 σχόλια

  • Προσοχή, δαγκώνει......
    Προσοχή, δαγκώνει...... Σάββατο, 30 Μαϊος 2015 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν βλέπω αεροπλάνο μου 'ρχεται να σου την κάνω....

  • γιωργος
    γιωργος Σάββατο, 30 Μαϊος 2015 16:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλα ρε παιδια ο Μητσος ειναι λογιστης και δεν ξερει αν εχουν γινει αναληψεις . Για το ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ξερει κατι

  • θα τα δειτε...
    θα τα δειτε... Σάββατο, 30 Μαϊος 2015 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν η προηγουμενη δημοτικη αρχη ειχε οτιδηποτε μεμπτο ο Παυλης θα το ειχε βγαλει στην φορα διοτι αυτο αλλωστε ηταν το μοτο του στις εκλογες. Η νυν δημοτικη αρχη εχει πολλα σκανδαλα και θα αποκαλυφθουν... Υπομονη δεν εχουμε δει τιποτα ακομη...

  • Μητσοτάσος
    Μητσοτάσος Σάββατο, 30 Μαϊος 2015 15:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Χα, Χα, Χα!!!. Κύριε ή Κυρία "Ελεος" για την ταμπακιέρα καμιά αναφορά...

  • ΕΛΕΟΣ
    ΕΛΕΟΣ Σάββατο, 30 Μαϊος 2015 11:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΠΗΤΙ ΣΟΥ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ?ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...