Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λεφτά και προσωπικό … δεν υπάρχουν αλλά ο Δήμος Τρίπολης είναι έτοιμος για το χειμώνα! (vd)

Λεφτά και προσωπικό … δεν υπάρχουν αλλά ο Δήμος Τρίπολης είναι έτοιμος για το χειμώνα! (vd)
1η Δεκεμβρίου σήμερα και συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης με θέμα την προετοιμασία για τον χειμώνα.
Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, ο Αντιδήμαρχος, Δημήτρης Τυροβολάς, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος πολίτικης προστασίας, Σωτήρης Παπαδημητρίου και εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων φορέων.
Ο Δήμαρχος τόνισε πως κάνουν ό,τι μπορούν με τα χρήματα που διαθέτουν, έχοντας καθαρίσει χιλιόμετρα ρεμάτων κάποια εκ των οποίων δεν είχαν καθαριστεί ποτέ, όπως είπε.
Δύσκολη χαρακτήρισε την οικονομική κατάσταση που βιώνει ο Δήμος κάνοντας λόγο για περικοπές αλλά και για καθυστερήσεις πληρωμών από την κυβέρνηση καθώς και για ελλείψεις προσωπικού.
Επίσης, σε δηλώσεις του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Δ. Τυροβολάς, έκανε γνωστή την προμήθεια 50 τόνων αλατιού που έχει γίνει ήδη δηλώνοντας πως σε μεγάλο βαθμό ο Δήμος Τρίπολης είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει τον χειμώνα με την ιδία επιτυχία που το έκανε την περασμένη χρονιά αν και διέθετε λιγότερα μέσα.
Δείτε το βίντεο.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...