Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αγάπης από τον «Θυρεάτη» στο Άστρος

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αγάπης από τον «Θυρεάτη» στο Άστρος

Ο σύλλογος «Θυρεάτης» συνεχίζοντας την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο, σας καλεί στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αγάπης που πραγματοποιεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 8:30μ.μ. υπό την ευγενική χορηγία του ιδρύματος μνήμης Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιδρύματος. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν η ομάδα παραδοσιακού πολυφωνικού τραγουδιού του συλλόγου καθώς επίσης και χορευτικά τμήματα του και θα παρουσιαστούν κάλαντα, χοροί και έθιμα που συναντάμε σε διαφορές περιοχές της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του δωδεκαήμερου. 

Ο χαρακτήρας της εκδήλωσης είναι φιλανθρωπικός.

Ο Σύλλογος παρακαλεί όσοι έρθουν να φέρουν, αντί εισιτήριου, τρόφιμα μακράς διαρκείας, ρούχα σε σχετικά καλή κατάσταση, ειδή πρώτης ανάγκης π.χ. χαρτικά, σαμπουάν κ.α. και ό,τι άλλο έχει η αγάπη του καθενός και μπορεί να διατεθεί σε όσους έχουν ανάγκη.

«Είναι πολύ σημαντική η συμμέτοχη σας και θα θέλαμε να δούμε όλους τους πολίτες της περιοχής να ευαισθητοποιούνται και να βοηθούν στην προσπάθεια αυτή.
Σας ευχαριστούμε εκ των πρότερων για τη στήριξη σας. Όλοι μας βιώνουμε σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό τις δυσκολίες των καιρών μας και γνωρίζουμε καλά πως βοηθώντας ο ένας των άλλον τα πράγματα μονό καλύτερα μπορούν να γίνουν.. είμαστε σίγουροι λοιπόν, ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα. σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία, ευτυχία και αγάπη.» αναφέρει ανακοίνωση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...