Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου μιλά για όλα αποκλειστικά στο «Καλημέρα Αρκαδία»! (vd)

Ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου μιλά για όλα αποκλειστικά στο «Καλημέρα Αρκαδία»! (vd)

Αποκλειστικά στο «Καλημέρα Αρκαδία» μίλησε ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Νικόλαος Χρόνης, μετά την αποδοχή της μεγάλης δωρεάς Γκουντάνη.

Δίνει αρχικά τις ευχές του για το 2014 και στη συνέχεια αναφέρεται σε θέματα τα οποία αφορούν το Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι μετά από 4 μήνες θητείας, έχουν αποπερατωθεί όλα τα έργα και εκκρεμότητες που υπήρχαν στο Νοσοκομείο.

«Οι υγρασίες και τα νερά που έμπαιναν άπου τις οροφές σταμάτησαν, οι σκαλωσιές έφυγαν, το κτίριο βάφτηκε, δάπεδα καινούργια τοποθετήθηκαν και με την υπογραφή της δωρεάς της κυρίας Γκουντάνη, έκλεισε ένα τετράμηνο και λύθηκαν εκκρεμότητες προηγούμενων ετών που βασάνιζαν το Νοσοκομείο» είπε.

Επίσης, ανέφερε ότι και το νέο έτος θα συνεχόσουν με την ίδια πίστη και θα καταβάλλει προσπάθεια για να ενισχυθεί με προσωπικό το Νοσοκομείο, λέγοντας ότι περιμένει νέους γιατρούς.

Ενώ, θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εξοπλισμό του ώστε να λειτουργήσει σαν νοσοκομείο υψηλού επιπέδου, επισημαίνοντας ότι ουσιαστικά λειτουργεί ως περιφερειακό ,αφού δέχεται περιστατικά από όλους τους γειτονικούς νομούς.

Είπε ακόμα ότι πέρασε ήδη επιτροπή για να ελέγξει τα έργα, αλλά δεν έχει ακόμα το πόρισμα στα χέρια του και κατά συνέπεια δεν μπορούσε να πει κάτι παραπάνω.

Τέλος, τόνισε ότι αναμένεται το πόρισμα για τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και έχει τη διαβεβαίωση του Υπουργείου ότι τους επόμενους μήνες θα δοθεί προς χρήση αυτός ο εξοπλισμός που παραμένει αναξιοποίητος στα υπόγεια του Νοσοκομείου. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...