Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 11 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Τα όμορφα χωριά, οι όμορφοι άνθρωποι ... δε χρειάζονται απλά «όμορφες» πολιτικές

Η «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία» επισκέφθηκε τη Γορτυνία. Σε μια ηλιόλουστη σχετικά μέρα ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Δημήτρης Μπερτζελέτος είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί μαζί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους χωριά της Γορτυνίας. Ελληνικό, Στεμνίτσα, Λαγκάδια.
Διαβάστε περισσότερα...

Μαλλιαροπούλειο: Το Θέατρο – έμβλημα της Τρίπολης που άνοιξε επί «Δημαρχίας Σμυρνιώτη»!

Μετά από μισό αιώνα, το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο άνοιξε πάλι την αυλαία του και ο μεγάλος θεατρικός πόθος των δημοτών της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε, πριν περίπου ένα χρόνο... στις 22 Μαρτίου, την πρώτη ημέρα της Άνοιξης!
Διαβάστε περισσότερα...

Επιτυχημένο το zumba fitness master class – Στο «Καλημέρα Αρκαδία» μίλησε ο χορευτής του Dancing Β. Χολέβας! (vd)!

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το το En Kinisei Tripolis Dance center, ένα ειδικό zumba fitness master class με την παρουσία του  χορευτή Βαγγέλη Χολέβα,

Διαβάστε περισσότερα...

Αφιερωμένη στη Γιορτή της Μητέρας η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Τρίπολης (vd)

Το Λύκειο των Ελληνίδων Τριπόλεως, διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής εκδήλωση-γιορτή για τη μάνα, στο αμφιθέατρο του «Αποστολοπουλείου» Πνευματικού κέντρου του Δήμου Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Τα 43 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων που θα συμμετέχουν στις ευρωεκλογές!

Το Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου ενέκρινεσήμερατο βράδυ τη συμμετοχή 43 κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων στις επερχόμενες Ευρωεκλογές της 25 Μαΐου 2014, μεταξύ των οποίων είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμός Χρυσή Αυγή και η Εθνική Αυγή.
Τα 43 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων είναι (σύμφωνα με τη σειρά κατάθεσης των αιτήσεων τους):
Διαβάστε περισσότερα...

Νέα θερινά προγράμματα κατάρτισης από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο!

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Δ. Γιαννιά) ανακοινώνει για την τρέχουσα περίοδο την υλοποίηση των παρακάτω προγραμμάτων κατάρτισης:
Διαβάστε περισσότερα...

Για τα προβλήματα των χωριών της Τεγέας ενημερώθηκε ο Νίκος Τσιαμούλος

Χθες στις 10/5/2014 και ημέρα Σάββατο ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος παρέθεσε συνέντευξη στο webtv του Kalimera-arkadia. Ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” ανέπτυξε το πρόγραμμά του και μίλησε για μια καινούρια διοίκηση του δήμου φρέσκια, ποιοτική με διαφανής διαδικασίες πάντοτε υπέρ του πολίτη.
Διαβάστε περισσότερα...

Το πρόγραμμα επισκέψεων του Δημήτρη Παυλή (12/5/2014)

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής του συνδυασμού “Τρίπολη-Πρωτεύουσα του Μοριά” κ. Δημήτρης Παυλής, την Δευτέρα 12 Μάη 2014 τις πρωινές ώρες θα επισκεφθεί τα εμπορικά καταστήματα της πόλης.
Διαβάστε περισσότερα...

Περιοδείες Κολοβού στις Δημοτικές Ενότητες Ηραίας, Κλείτορος, Τρικολώνων, Δημητσάνας, Λαγκαδίων, Τρόπαιων

Στα Τρόπαια, την Παρασκευή 16 Μαΐου, με την κεντρική του εκδήλωση, ολοκληρώνει την προεκλογική εκστρατεία ο υποψήφιος Δήμαρχος της «Γορτυνιακής Συμπαράταξης» Ανδρέας Κολοβός.
Η εβδομάδα - σύμφωνα με το παρακάτω αναλυτικό πρόγραμμα -περιλαμβάνει επισκέψεις του επικεφαλής και των στελεχών της Συμπαράταξης, στα χωριά της Γορτυνίας, όπου θα συναντηθούν με κατοίκους και θα παρουσιάσουν τις θέσεις του συνδυασμού για τη λειτουργία του Δήμου και τις προτάσεις του για την ανάπτυξη της περιοχής.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...