Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 17 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Ο Δημήτρης Πρίφτης στο SEFA Basketball Camp!

Το SEFA BASKEΤBALL CAMP ξεκινά τον 1ο χρόνο λειτουργίας του για να μπει στις καρδιές όλων των μικρών και μεγάλων φίλων μας που αγαπούν το άθλημα του μπάσκετ.Το CAMP απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-19 ετών. Πρωταρχικός μας στόχος είναι τα παιδιά να αφομοιώσουν τις αρχές που διέπουν το παιχνίδι με κύριους άξονες την ατομική βελτίωση και το σεβασμόαπέναντι στον αντίπαλο, τους συναθλητές και τους προπονητές. Το άρτια καταρτισμένο προπονητικό επιτελείο του CAMP, μαζί με τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας, θα διδάξουν για ένα 4ήμερο τους μικρούς αθλητές μέσω ενός εξειδικευμένου προγράμματος που θα συνδυάζει γνώση και ψυχαγωγία, τα μυστικά της ατομικής βελτίωσης τόσο σε επίπεδο τεχνικής όσο και φυσικής κατάστασης (ντρίπλα, πάσα, σουτ,συνεργασίες).
Διαβάστε περισσότερα...

Μάθε που ψηφίζεις στην Αρκαδία!

Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, έχει ενεργοποιηθεί εφαρμογή, μέσα από την οποία μπορεί ο καθένας να μάθει που θα ψηφίσει την Κυριακή 18 Μαΐου 2014 για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, αλλά και την Κυριακή 25 Μαΐου 2014 για τις ευρωεκλογές και τον επαναληπτικό γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, στην Αρκαδία.
Διαβάστε περισσότερα...

«Ίδρυμα Σχίζα» - Συνεχίζονται τα εμβόλια σε άπορα και ανασφάλιστα παιδιά της Τρίπολης (vd)

Για τρίτη φορά το ίδρυμα Σχίζα πρόσφερε εμβόλια σε άπορα και ανασφάλιστα παιδιά της πόλης μας, στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου.
Παιδιά πήγαν εκεί, μαζί με τους γονείς τους, για να κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου, την επαναληπτική.
Διαβάστε περισσότερα...

Τελευταίος ο Αστέρας στα πλέι οφ – Θα παίξει κατακαλόκαιρο στην Ευρώπη!

Την 3η θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα πήρε ο Ατρόμητος στο φινάλε του μίνι πρωταθλήματος (6η αγωνιστική) της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης, κάλυψε τη διαφορά που είχε ηττηθεί στην αρκαδική πρωτεύουσα (1-0), αφήνοντας το πελοποννησιακό συγκρότημα στην 4η και τελευταία. Ο Ναπολεόνι στο 7΄ και 24΄ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, μείωσε ο Ντε Μπλάσις στο 32΄, αλλά στο 37΄ ο Φυτανίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Διαβάστε περισσότερα...

Το «Καλημέρα Αρκαδία» μεταφέρει την εξέλιξη της ψηφοφορίας στο «Πρωινό Ant1»!

Το πρωί της Κυριακής των εκλογών, το «Καλημέρα Αρκαδία» θα συμμετέχει ενεργά στο Πρωινό Ant1 και με ζωντανές συνδέσεις θα μεταφέρει όλα όσα εξελίσσονται στην εκλογική διαδικασία της περιοχής μας.
Διαβάστε περισσότερα...

Δύο πρόσωπα που είναι αισθητή η απουσία τους από τις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης…

Στις εκλογές αυτές υπάρχουν πάρα πολλοί υποψήφιοι. Υπάρχουν όμως και κάποια πρόσωπα η απουσία των οποίων είναι αισθητή…
Διαβάστε περισσότερα...

Το «Καλημέρα Αρκαδία» εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους των εκλογών της Κυριακής!

Το Καλημέρα Αρκαδία έζησε μαζί με όλους τους υποψηφίους, τον αγώνα για την διεκδίκηση του σταυρού.
Τον τελευταίο καιρό, με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε να συμμετέχουν στα κοινά, νέα πρόσωπα με ιδέες και όραμα για να προσφέρουν σε Δήμους και Περιφέρεια.
Διαβάστε περισσότερα...

Νικόλαος Χρόνης: «Μεγάλη ευεργέτιδα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου η κυρία Γκουντάνη» (vd)

Στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, περιηγήθηκαν ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης Νίκος Φλώρος, συνοδευόμενος από την κυρία Γιαννούλα Γκουντάνη, τον Γενικό Γραμματέα Gorg Steiner του Διεθνούς Οργανισμού Albert Schweitzer, τον Bαρόνο Tony Bridel Χατζηδημητρίου αλλά και τον γνωστό Εραλδικό καλλιτέχνη Ιωάννη Βλαζάκη.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...