Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βγαίνουν στο φως νέες καταγγελίες σε βάρος του Αρκά υποψηφίου δημάρχου Αγίας Παρασκευής | Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή Ανοιχτές υποθέσεις

Βγαίνουν στο φως νέες καταγγελίες σε βάρος του Αρκά υποψηφίου δημάρχου Αγίας Παρασκευής | Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή Ανοιχτές υποθέσεις

Η εκπομπή "Ανοιχτές Υποθέσεις" του Πέτρου Κουσουλού αφιέρωσε μιάμιση ώρα ρεπορτάζ για τον Αρκά υποψήφιο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής. Η εκπομπή είχε πολλούς καλεσμένους, μεταξύ άλλων και ένα από τα θύματα του. Πιο συγκεκριμένα η κα Ειρήνη Πιπερίδου η οποία μίλησε ανοιχτά για άλλη μία φορά για το υπέρογκο ποσό που της αποκόμισε με τον ισχυρισμό πως ως δημόσιος υπάλληλος - διότι η κα Πιπερίδου εργάζεται ως δασκάλα στην δημόσια εκπαίδευση - θα μπορούσε να της εξασφαλίσει χρήματα από πρόγραμμα επιβράβευσης… ΕΣΠΑ! Όλοι γνωρίζουμε πως χρηματοδότηση ΕΣΠΑ δεν δικαιούται να λάβει δημόσιος υπάλληλος. Εκείνη λόγω της ιδιαίτερης εμπιστοσύνης που του είχε και με βάση τα επιχειρήματα που της έθεσε του έδωσε 120.000€! Ακόμα και σήμερα αγωνίζεται να δικαιωθεί.

 

Παρέμβαση on air έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή Ανοιχτές υποθέσεις, ξεκαθαρίζοντας για άλλη μια φορά πως δεν έχει καμία σχέση με τον Αρκά Υποψήφιο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής.

 

Ποσό που ξεπερνάει το 1.000.000 ευρώ υπολογίζεται ότι έχει αποσπάσει με απάτες τα τελευταία τουλάχιστον τέσσερα χρόνια από πολίτες των βορείων προαστίων 38χρονος υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής.

 

Δείτε όλη την εκπομπή παρακάτω

 

 

1 σχόλιο

  • ξεχασιαρη
    ξεχασιαρη Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 11:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκδήλωση με τίτλο: «Στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του 2023» διοργανώνει η παράταξη «Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά» και ο επικεφαλής Αλέξανδρος Μουστόγιαννης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 12.30 στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής (Παπαφλέσσα 17). Θα μιλήσει ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

    https://ekfrasi.net/ekdilosi-tou-al-moustogianni-me-ton-a-georgiadi-kai-tin-a-m-asimakopoulou/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...