Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 18 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Τι είπε ο Κώστας Τζιούμης για το εκλογικό αποτέλεσμα στο Καλημέρα Αρκαδία

Το μήνυμά του απέστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη «Τρίπολη Αύριο», ο Κώστας Τζιούμης, λέγοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο που τον ψήφισε αλλά και σε όσους τον στήριξαν, υποψηφίους στην παράταξή του και μη.
Διαβάστε περισσότερα...

Είναι πολύ νωρίς για τη δεύτερη Κυριακή λέει η Γιαννούλη

Στη δική της δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα, η Αντωνία Γιαννούλη ανέφερε ότι, αν και δεν είναι ικανοποιημένη, εντούτοις το αποτέλεσμα το θεωρούσε πιθανό, χαρακτηρίζοντας την εκλογική μάχη μια σύγκρουση ιδεών που θα συνεχιστεί. Εξέφρασε την απογοήτευσή της για το κατεστημένο το οποίο, όπως είπε, αποδείχτηκε ισχυρό, τονίζοντας πάντως ότι διανύει τις τελευταίες του ώρες. 
Διαβάστε περισσότερα...

Παυλής: «Πιστεύω ότι οι άλλοι υποψήφιοι θα συστρατευθούν μαζί μας και θα πετύχουμε συντριπτική νίκη»

Με δήλωση του, έξω από το εκλογικό του κέντρου, λίγο μετά τη 1.00 το βράδυ, ο Δημήτρης Παυλής, ο οποίος θα είναι στο δεύτερο γύρο με τον Γιάννη Σμυρνιώτη, είπε:
Διαβάστε περισσότερα...

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το δεύτερο γύρο ο Τσιαμούλος!

Δηλώσεις έξω από το εκλογικό του κέντρο έκανε ο επικεφαλής του συνδυασμού Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα Νίκος Τσιαμούλος, λίγο πριν τις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα.
Διαβάστε περισσότερα...

Σμυρνιώτης στο Καλημέρα Αρκαδία: «Καθαρή εκλογική νίκη με μεγάλη διαφορά»! (vd)

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης μίλησε στην Έλλη Αρτοπούλου και στο Καλημέρα Αρκαδία. Μεταξύ άλλων, είπε ότι πρόκειται για μια καθαρή εκλογική νίκη με υψηλό ποσοστό και με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους συνδυασμούς. Ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε και ζήτησε την συμμετοχή τους στην εκλογική αναμέτρηση στο β’ γύρο.

Διαβάστε περισσότερα...

Το πρώτο βίντεο του Καλημέρα Αρκαδία για τις εκλογές!

 Παρακολουθήστε το πρώτο βίντεο του Καλημέρα Αρκαδία από το κέντρο Τύπου της Περιφέρειας για την πορεία των αποτελεσμάτων. Στο βίντεο μιλά η Έλλη Αρτοπούλου.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...