Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 07 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Λιχουδιές με Αρκαδικές γεύσεις στο γαστρονομικό φεστιβάλ του «Πανοράματος» (vd)!

Με ένα εντυπωσιακό και … νόστιμο γαστρονομικό φεστιβάλ Αρκαδικών γεύσεων ολοκληρώθηκε η 8η Περιφερειακή Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα» στις εγκαταστάσεις της στην Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Για τα προβλήματα των κατοίκων της Βλαχέρνας ενημερώθηκε ο Κώστας Τζιούμης (εικόνες)

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε χωριά του Δήμου σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο" Κώστας Τζιούμης, βρέθηκε στη Βλαχέρνα.
Εκεί ήρθε σε επαφή με τους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι κατά κύριο λόγο ασχολούνται με τη γεωργία και την κτηνοτροφία και μίλησε μαζί τους, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της συζήτησης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο ο κλάδος τους όσο και η περιοχή γενικότερα.
Διαβάστε περισσότερα...

Την ευκαιρία να πάρει … κεφάλι στα πλέι – οφ ο Αστέρας

Σημαντικό προβάδισμα για την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μέσω των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, απέκτησε ο Παναθηναϊκός, μετά το εκτός έδρας νικηφόρο 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Τα γκολ των «πρασίνων», που πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο μίνι πρωτάθλημα που διεξάγεται πέτυχαν οι Κλωναρίδης (29΄), Αμπέντ (57΄) και Λαγός (76΄). Για τους γηπεδούχους είχε μειώσει προσωρινά ο Ουσέρο στο 62΄.
Διαβάστε περισσότερα...

Εορτή του Αγίου Νικολάου στο Κάψια

Την παρασκευή, 9ηΜαΐου 2014, θά τελεσθή με κάθε λαμπρότητα και με­γαλοπρέπεια, στον έορτάζοντα Ιερό Ναό τοΰ Αγίου Νικολάου Κάψια, ή Άνακομιδήτων Λειψάνων του έν Άγίοις Πατρός ημών ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας, του θαυματουργού.
Διαβάστε περισσότερα...

Πρώτη και αυτοδύναμη η ΔΑΚΕ (ΝΔ) στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας!

Για μια ακόμη φορά πρώτη και αυτοδύναμη η Δ.Α.Κ.Ε στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας στις 4 Μαΐου 2014. Το ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Κ.Ε εξέλεξε 8 μέλη στο δεκαπενταμελές του Εργατικού Κέντρου. Η Δ.Α.Κ.Ε Ιδιωτικού Τομέα Αρκαδίας ευχαριστεί όλους, όσοι την εμπιστεύτηκαν για μια ακόμη φορά και δηλώνει ότι θα ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της εποχής μας.
Εξελέγησαν οι:
Διαβάστε περισσότερα...

Ομιλία στο «Αρκαδικό Πανόραμα» για τη διαφήμιση εν μέσω κρίσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (vd)!

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία για τη διαφήμιση εν μέσω κρίσης, τη χρησιμότητα της διαφήμισης, το διαδικτυακό μάρκετινγκ και τους τρόπους επίθεσης στην κρίση, πραγματοποιήθηκε στο «Αρκαδικό Πανόραμα», από τη Σύμβουλο Επικοινωνία και υπεύθυνη για τη στήλη «Επικοινώνησέ το» στο kalimera-arkadia.gr, Πένυ Δεληγιάννη.
Διαβάστε περισσότερα...

Θετικές αποφάσεις ειρηνοδικείων για οφειλέτες

Νέες σημαντικές διαγραφές χρεών έγιναν από τα δικαστήρια σε τραπεζικά δάνεια πολιτών, οι οποίοι δεν μπορούσαν να τα εξοφλήσουν. Σύμφωνα με την ΕΚΠΟΙΖΩ πολλά νοικοκυριά και δανειολήπτες εξακολουθούν να προσφεύγουν στο Νόμο 3869/2010 για τα «υπερχρεωμένα νοικοκυριά» και να κερδίζουν δικαστικά μεγάλη διαγραφή στα χρέη τους.
Διαβάστε περισσότερα...

Το Αρκαδικό Πανόραμα επισκέφτηκε ο Γιώργος Δέδες

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε με έμφαση την υποστήριξή του στην κοινή πρόταση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αρκαδίας, για τη δημιουργία "Θερμοκοιτίδας Καινοτόμων Παραγωγικών Δράσεων".  
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...