Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

Η καθυστερημένη αντίδραση, τα πολιτικά χτυπήματα στην πλάτη και η (Τρι)πολη των φαναριών!

-Για μία μέρα «άνοιξε» λίγο ο καιρός και «πλημμύρισε» κόσμο το κέντρο της Τρίπολης. Δούλεψαν και λίγο παραπάνω τα μαγαζιά. Θαύματα δεν γίνονται αλλά κι αυτή η βροχή κάθε τρεις και λίγο καθόλου δεν βοηθά την κίνηση...
Διαβάστε περισσότερα...

Ζεσταίνει ο καιρός στην Αρκαδία και φτάνει τους 30oC– Δεν φεύγει ο κίνδυνος των βροχών!

Βελτιωμένος είναι ο καιρός στην Αρκαδία κι αυτό καταγράφηκε στις θερμοκρασίες της Τρίτης, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την Τετάρτη (11/6/2014). Το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 30ο C, αλλά δεν αποκλείεται κατά τόπους να σημειωθούν βροχές…
Διαβάστε περισσότερα...

Έρχεται … Η εκπομπή «Έλλη..νες» από την Αγία Πετρούπολη με τον Νίκο Φλώρο και τον Αριστοτέλη Καραντή!

Η εκπομπή «Έλλη..νες» ταξίδεψε στην παραμυθένια πόλη της Αγίας Πετρούπολης της Ρωσίας με αφορμή την έκθεση του Διεθνούς φήμης Νίκου Φλώρου στο Κρατικό Μουσείο Καλών Τεχνών όπου για πρώτη φορά φιλοξένησε έργα Έλληνα καλλιτέχνη!

Διαβάστε περισσότερα...

Δείτε όλη την εκπομπή «Επιμένουμε Ελλάδα» με το Νίκο Φλώρο να μιλά για την Τρίπολη (vd)!

Ο Νίκος Φλώρος σήμερα στις 13.00 μ.μ. ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Επιμένουμε Ελλάδα» , που μεταδίδεται μέσα από τη ΝΕΡΙΤ, με παρουσιαστές αυτής την Ρένα Τσιτσιμπίκου και τον Πέτρο Κουμπλή.
Διαβάστε περισσότερα...

«Αναγκαία η υπευθυνότητα για την αντιμετώπιση σοβαρών ζητημάτων όπως ο καταρροϊκός πυρετός» λέει ο Περιφερειάρχης

«Από την πρώτη στιγμή που υπήρχε υποψία για κρούσμα καταρροϊκού πυρετού αντιδράσαμε άμεσα με εντολή προς τις κτηνιατρικές υπηρεσίες της Περιφέρειας για την εφαρμογή μέτρων, όπως αυτά προβλέπονται στη σχετική Ευρωπαϊκή οδηγία» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά τη συζήτηση του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο την Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 και ενημέρωσε το σώμα ότι έχει ήδη στείλει επιστολή στο ΥΠΑΑΤ για την στελέχωση των υπηρεσιών με το απαιτούμενο επιπλέον ανθρώπινο δυναμικό».
Διαβάστε περισσότερα...

Οι τελευταίες πρόβες πριν «ανέβει» η νέα θεατρική παράσταση των δασκάλων στην Τρίπολη (vd)

Στις πρόβες που κάνει η Θεατρική ομάδα των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αρκαδίας για τη δίπρακτη φαρσοκωμωδία του Ευγένιου Λαμπίς «Στάχτη στα Μάτια» που θα παρουσιάσει από την Παρασκευή 13 Ιουνίου έως την Τετάρτη 25 Ιουνίου στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, βρέθηκε η κάμερα του www.kalimera-arkadia.gr.
Τα εισιτήρια της παράστασης προπωλούνται καθημερινά 7-9 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.
Διαβάστε περισσότερα...

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: «Ο αγώνας των άδικα απολυμένων εργαζομένων της ΕΡΤ στην Τρίπολη, είναι κυρίως αγώνας για την αξιοπρέπειά τους»

Με αφορμή τον ένα χρόνο από το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας αναφέρει ότι: «Στις 11 Ιουνίου 2014 συμπληρώνεται ένας χρόνος από το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της ΕΡΤ, που αποφασίστηκε εν μία νυκτί με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της Κυβέρνησης, στις 11/6/2013, πετάγοντας στον δρόμο 2.656 εργαζόμενους, χωρίς τις «πλουσιοπάροχες αποζημιώσεις» που είχε εξαγγείλει ο πρωθυπουργός της Τρόικας.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...